După ce îl va pierde pe Thiago Alcantara, care are de ales între Liverpool și Manchester United, "Regina Europei" ar putea rămâne fără alt titular. Dacă în cazul spaniolului, lucrurile sunt simple, acesta dorind să joace în cel mai puternic campionat din lume, Premier League, în privința austriacului totul ține de agent.

Concret, lui Alaba, care a avut evoluții impresionante și ca fundaș central, după ce stafful tehnic al lui Bayern l-a reprofilat pentru a-i face loc lui Alphonso Davies în banda stângă, îi expiră înțelegerea cu Bayern în 2021. Bavarezii vor neapărat să îl păstreze și i-au propus un nou contract, extrem de avantajos financiar. Deși se părea că părțile vor bate palma, semnarea actelor a fost blocată de controversatul Pini Zahavi. Acesta e unul dintre cei mai cunoscuți impresari din lume, fiind implicat într-o serie de mutări controversate (Ashley Cole la Chelsea și Rio Ferdinand la United sunt probabil cele mai cunoscute).

Bundesliga
Neuer i-a dat șah-mat lui Bayern! Cum a reușit portarul să-și pună clubul într-o situație imposibilă
13/04/2020 LA 16:48

Zahavi, pus la zid de Hoeness

Uli Hoeness s-a lansat într-un atac dur asupra lui Zahavi, considerând că nu doar Bayern e afectată de influența agentului, dar și austriacul de 28 de ani.

"Are un agent care e un piranha lacom. David se lasă influențat de acesta foarte mult. Totul se rezumă doar la bani. Ești la cel mai mare club din lume, unde să te duci în altă parte? Am ieșit de mai multe ori cu Alaba la cafea în ultimele săptămâni și se părea că ne înțelegem, dar intervenția lui Zahavi a făcut ca în acest moment actele pentru noul contract să nu fie semnate", a mărturisit Hoeness pentru postul german Sport 1.

Zahavi vrea să obțină cât mai mulți bani de la Bayern pentru Alaba, în condițiile în care apărătorul austriac e extrem de curtat. În ultima perioadă, Manchester City, PSG, Barcelona și Real Madrid s-au interesat de posibilitatea de a-l transfera.

386 de partide are Alaba în tricoul bavarezilor din 2010, când și-a făcut debutul pentru prima echipă. El este un produs al Academiei lui Bayern și a cucerit 21 de trofee la Munchen. Printre ele, 9 titluri de campion și două Ligi ale Campionilor.

Bundesliga
Înfrângere șoc! Bayern a pierdut la scor cu Hoffenheim, căreia îi marcase 12 goluri anul trecut
ACUM 9 ORE
Bundesliga
Surpriza etapei în Bundesliga! Borrusia Dortmund pierde la Augsburg
IERI LA 15:14