Thiago Alcantara se află în prezent în vacanță, după ce a reușit un sezon impresionant alături de Bayern Munchen, cucerind toate cele 3 trofee posibile: titlul în Bundesliga, UEFA Champions League și Cupa Germaniei.
În ultima vreme s-a discutat intens despre despărțirea lui Thiago de Bayern, după 7 ani petrecuți la formația bavareză, iar cele două destinații posibile despre care s-a scris au fost Liverpool și Barcelona.
Transferul lui Thiago la Liverpool părea sigur până în urmă cu 2 zile, când aceeași publicație Bild a anunțat că Barcelona l-a contactat pe mijlocașul iberic. În cele din urmă, se pare că Thiago a fost convins de Liverpool, care în sezonul precedent a câștigat primul titlu de campioană a Angliei după o pauză de 30 de ani, sub comanda lui Jurgen Klopp.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21

Thiago s-a înțeles cu Liverpool, deși era dorit și de Barcelona

În continuare, Liverpool și Bayern vor trebui să ajungă la un numitor comun în ceea ce privește suma de transfer. Campioana Germaniei solicită 30 de milioane de euro pentru Thiago, însă "cormoranii" și-ar dori o sumă mai mică, ținând cont de problemele financiare cauzate de pandemia de coronavirus.
Potrivit jurnaliștilor germani, Thiago va rămâne în vacanță în țara natală până săptămâna viitoare, așteptând să se rezolve transferul. În același timp, Daily Mail susține că transferul lui Thiago depinde în foarte mare măsură de despărțirea lui Wijnaldum de "cormorani".
Potrivit presei britanice, Ronald Koeman, noul tehnician al Barcelonei, și-l dorește pe mijlocașul lui Liverpool, în timp ce board-ul catalanilor se află pe urmele lui Thiago. În cazul în care Koeman va avea câștig de cauză și îl va cumpăra, în cele din urmă, pe Wijnaldum, atunci Liverpool va avea cale liberă și bani pentru transferul lui Thiago.

Alcantara, de 7 ori campion în Bundesliga, cu Bayern Munchen

Thiago se află de 7 ani la Bayern Munchen, echipă alături de care a cucerit toate trofeele posibile în sezonul precedent: Liga Campionilor, titlul în Bundesliga și Cupa Germaniei.
De-a lungul timpului, Thiago a bifat 235 de apariții pentru Bayern, reușind să înscrie 31 de goluri, să ofere 37 de assist-uri și să cucerească 16 trofee, printre care se numără 7 titluri în Bundesliga.
Spectacolul din Premier League se întoarce! Acesta este programul meciurilor din prima etapă care vor fi transmise pe Eurosport 1:

Etapa 1, Premier League 2020-2021

Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52