Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bild: Thiago a ales între Liverpool și Barcelona! Cu ce echipă s-a înțeles starul spaniol

Cosmin Cioboata

Actualizat 10/09/2020 la 22:47 GMT+3

Thiago Alcantara s-a înțeles cu Liverpool, anunță publicația germană Bild. Mijlocașul lui Bayern Munchen ar fi ales să meargă pe Anfield, în ciuda interesului venit și din partea Barcelonei, echipa care l-a crescut. Liverpool și Bayern vor trebui acum să ajungă la un numitor comun în contextul sumei de transfer.

Thiago Alcantara, starul lui Bayern Munchen

Credit imagine: Getty Images

Thiago Alcantara se află în prezent în vacanță, după ce a reușit un sezon impresionant alături de Bayern Munchen, cucerind toate cele 3 trofee posibile: titlul în Bundesliga, UEFA Champions League și Cupa Germaniei.
În ultima vreme s-a discutat intens despre despărțirea lui Thiago de Bayern, după 7 ani petrecuți la formația bavareză, iar cele două destinații posibile despre care s-a scris au fost Liverpool și Barcelona.
Transferul lui Thiago la Liverpool părea sigur până în urmă cu 2 zile, când aceeași publicație Bild a anunțat că Barcelona l-a contactat pe mijlocașul iberic. În cele din urmă, se pare că Thiago a fost convins de Liverpool, care în sezonul precedent a câștigat primul titlu de campioană a Angliei după o pauză de 30 de ani, sub comanda lui Jurgen Klopp.

Thiago s-a înțeles cu Liverpool, deși era dorit și de Barcelona

În continuare, Liverpool și Bayern vor trebui să ajungă la un numitor comun în ceea ce privește suma de transfer. Campioana Germaniei solicită 30 de milioane de euro pentru Thiago, însă "cormoranii" și-ar dori o sumă mai mică, ținând cont de problemele financiare cauzate de pandemia de coronavirus.
Potrivit jurnaliștilor germani, Thiago va rămâne în vacanță în țara natală până săptămâna viitoare, așteptând să se rezolve transferul. În același timp, Daily Mail susține că transferul lui Thiago depinde în foarte mare măsură de despărțirea lui Wijnaldum de "cormorani".
Potrivit presei britanice, Ronald Koeman, noul tehnician al Barcelonei, și-l dorește pe mijlocașul lui Liverpool, în timp ce board-ul catalanilor se află pe urmele lui Thiago. În cazul în care Koeman va avea câștig de cauză și îl va cumpăra, în cele din urmă, pe Wijnaldum, atunci Liverpool va avea cale liberă și bani pentru transferul lui Thiago.

Alcantara, de 7 ori campion în Bundesliga, cu Bayern Munchen

Thiago se află de 7 ani la Bayern Munchen, echipă alături de care a cucerit toate trofeele posibile în sezonul precedent: Liga Campionilor, titlul în Bundesliga și Cupa Germaniei.
De-a lungul timpului, Thiago a bifat 235 de apariții pentru Bayern, reușind să înscrie 31 de goluri, să ofere 37 de assist-uri și să cucerească 16 trofee, printre care se numără 7 titluri în Bundesliga.
Spectacolul din Premier League se întoarce! Acesta este programul meciurilor din prima etapă care vor fi transmise pe Eurosport 1:
picture

Etapa 1, Premier League 2020-2021

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo