Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#EuroScout Ozan Kabak, ministrul apărării din Turcia

Ion Alexandru

Actualizat 06/11/2020 la 10:20 GMT+2

Are doar 20 de ani, dar arată o maturitate deosebită. Fundașul turc Ozan Kabak poate deveni mina de aur a lui Schalke în vara viitoare. #Euroscout a analizat utilitatea și versatilitatea lui Ozan Kabak.

Ozan Kabak - FC Schalke 04

Credit imagine: Imago

Articol scris de Cătălin Furculescu (footballscouting.ro)
Ozan Kabak este prototipul fundașului modern; calm, inteligent, dar, în același timp, tehnic și puternic, aceste calități propulsându-l pe tânarul turc crescut de Galatasaray in Bundesliga, reușind ca pana la 20 de ani să convingă cluburi precum Stuttgart și Shalke 04 săplatească pentru achiziționarea lui un total de 26 de milioane de euro.
Echipe precum Leicester, Liverpool sau Milan au fost interesate de el în această perioada de mercato, însă Kabak continuă pană în iarnă, cel puțin, la Gelsenkirchen.
La 1,86m, este un fundaș central de picior drept, agil și foarte agresiv. Printre calitățile care au atras atenția acestor cluburi de renume se numără capacitateaînnascutăde a anticipa, poziționarea în teren, și abilitatea tehnică, calitate imperios necesarăfundașilor echipelor care propun un stil de fotbal eminamente ofensiv.
picture

#Euroscout Ozan Kabak, revelația de la Schalke

Cu toate că are o concurență acerbă pe postul său, a bifat deja două selecții in tricoul echipei naționale a Turciei, iar majoritatea urmăritorilor lui îl aseamănă deja cu Sergio Ramos, drept dovadăfiind și caracterul impulsiv al acestuia, pentru care a fost suspendat de curând după ce și-a scuipat un adversar. Odată ce își va revizui problemele de conduită și își va îmbunătăți micile defecte de ordin tehnic și, Ozan Kabak va face pasul către o echipă de top care îi va pune în valoare calitățile și il vor ajuta săcrească în valoare.
Acesta are o clauză de reziliere de 45 milioane € care devine activă vara viitoare.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
picture

EUROSCOUT, a șasea ediție, cu Cătălin Furculescu

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo