Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Fiesta bavareză" la Întâlnirea Națională a suporterilor Bayern Munchen din România

Cosmin Cioboata

Actualizat 13/11/2019 la 12:09 GMT+2

Weekend-ul trecut a avut loc a doua întâlnire națională a suporterilor Bayern Munchen din România.

bayern romania

Credit imagine: Eurosport

Suporterii români care susțin campioana Germaniei s-au adunat pentru câteva zile la Sibiu, unde au jucat fotbal, au râs, au povestit, și-au amintit și au urmărit împreună derby-ul cu Borussia Dortmund, câștigat categoric de favoriții lor cu 4-0.
"Când am pus bazele fanclubului in 2010, tot ce am vrut a fost sa adun cât mai mulți fani Bayern, alături de care să văd meciurile și să împărtășesc bucuriile. Acum sunt fericit. S-a format un grup foarte frumos, cu oameni faini. Am avut la Sibiu participanți cu vârste cuprinse între 4 și 64 de ani. Mia San Familie", a fost mesajul lui Radu Borzoș, președinte FC Bayern România.
bayern romania
Fanclubul FC Bayern Romania a fot fondat în anul 2010, iar în prezent numără 264 de membri. Radu, Bogdan și Pami au fost cei care au inițiat a doua întâlnire a suporterilor din toate colțurile țării, care iubesc și susțin Bayern Munchen.
bayern romania
În acest an au fost prezenți 50 de copii, femei și bărbați, iar anul viitor se anunță o întâlnire și mai numeroasă, la aniversarea de 10 ani a familiei bavareze din România.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo