Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Haaland a răspuns provocării lui Ronaldo. Câte abdomene a făcut în 45 de secunde

Cristian Mihală

Publicat 09/04/2020 la 12:42 GMT+3

Cristiano Ronaldo (35 de ani) a lansat provocarea „The Livingroom Cup”, care constă în câte abdomene pot fi executate în 45 de secunde. Erling Haaland (19 ani), jucătorul echipei Borussia Dortmund, a acceptat provocarea şi a reuşit 124 de ridicări.

Haaland

Credit imagine: Getty Images

Erling Haaland, jucătorul echipei Borussia Dortmund, a acceptat provocarea lui Cristiano Ronaldo, „The Livingroom Cup” (n.red. - Cupa Sufrageriei). Unul dintre cei mai doriţi jucători ai momentului s-a apropiat de performanţa starului portughez în executarea de abdomene într-un timp limită, 45 de secunde.
În vârstă de 19 ani, Haaland a executat 124 de abdomene, o performanţă cu adevărat impresionantă.

Ronaldo, 142 de abdomene în 45 de secunde

"Salutare tuturor, am o nouă provocare pentru voi prin care puteți rămâne activi: Living Room Cup. Credeți că puteți să-mi doborâți recordul de abdomene? Arătați-mi de ce sunteți în stare!", a scris Ronaldo, pe contul de Instagram.
Atacantul lui Juventus a atașat și un filmuleț cu el în care face o demonstrație a provocării. Rezultatul portughezului a fost absolut fantastic: 142 de repetări în 45 de secunde, adică aproximativ 3 repetări pe secundă.
Mai mulți fotbaliști au acceptat provocarea lui Cristiano și au încercat să-i întreacă scorul. Printre ei, Blaise Matuidi și Bruno Fernandes, dar niciunul nu s-a apropiat foarte mult de recordul lui CR7.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo