Erling Haaland, jucătorul echipei Borussia Dortmund, a acceptat provocarea lui Cristiano Ronaldo, „The Livingroom Cup” (n.red. - Cupa Sufrageriei). Unul dintre cei mai doriţi jucători ai momentului s-a apropiat de performanţa starului portughez în executarea de abdomene într-un timp limită, 45 de secunde.
În vârstă de 19 ani, Haaland a executat 124 de abdomene, o performanţă cu adevărat impresionantă.
Fotbal
"Cristiano, câţi ani ai?". Momentul când Buffon a înţeles cât de mare e CR7. Replica portughezului
09/04/2020 LA 05:21

Ronaldo, 142 de abdomene în 45 de secunde

"Salutare tuturor, am o nouă provocare pentru voi prin care puteți rămâne activi: Living Room Cup. Credeți că puteți să-mi doborâți recordul de abdomene? Arătați-mi de ce sunteți în stare!", a scris Ronaldo, pe contul de Instagram.
Atacantul lui Juventus a atașat și un filmuleț cu el în care face o demonstrație a provocării. Rezultatul portughezului a fost absolut fantastic: 142 de repetări în 45 de secunde, adică aproximativ 3 repetări pe secundă.
Mai mulți fotbaliști au acceptat provocarea lui Cristiano și au încercat să-i întreacă scorul. Printre ei, Blaise Matuidi și Bruno Fernandes, dar niciunul nu s-a apropiat foarte mult de recordul lui CR7.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Ronaldo, vinovat pentru ratarea lui Bruno Fernandes de la 11 metri?! "Prezența lui l-a disturbat!"
ACUM 13 ORE
Premier League
Reacția lui Ronaldo, după ce Bruno Fernandes a bătut penalty în minutul 90+3, cu Villa, și a ratat
25/09/2021 LA 14:02