Borussia Dortmund a avut o misiune complicată pe terenul lui FC Koln, deși începutul a fost excelent pentru "galben-negri". "Cyborgul" Erling Haaland a deschis scorul după numai 3 minute, servit în careu de Emre Can.
Starul norvegian a preluat elegant, s-a întors pe lângă un adversar și a finalizat cu un șut la colțul scurt.
Bundesliga
Un star al lui Bayern a oprit antrenamentele din cauza unor probleme cardiace. Cât va lipsi
15/01/2022 LA 16:32
Koln a restabilit egalitatea în minutul 35. Oaspeții au primit penalty, după un henț comis în careu de Bellingham, iar Duda a transformat cu un șut plasat în stânga portarului.
Koln a trecut în avantaj în minutul 65. Jakobs a scăpat pe contraatac și l-a învins pe Hitz cu un șut violent sub bara transversală, din interiorul careului.

Haaland a reușit o dublă și a salvat un punct pentru Borussia Dortmund, pe terenul lui FC Koln

Haaland a smuls un punct pentru Dortmund în ultimul minut de joc. Norvegianul a primit o pasă ideală în fața porții, din partea lui Knauff, și a îndeplinit o simplă formalitate.
https://i.eurosport.com/2021/03/20/3015067.jpg
Grație dublei de pe terenul lui FC Koln, Haaland a ajuns la 21 de goluri în sezonul actual din Bundesliga. Starul lui Dortmund se află pe locul 2 în clasamentul golgheterilor, la egalitate cu Andre Silva, de la Eintracht Frankfurt.
Liderul ierarhiei este Robert Lewandowski, care astăzi a marcat un hattrick și a ajuns la 35 de goluri.
În urma meciului cu Koln, Borussia Dortmund rămâne cel puțin temporar pe locul 5 în campionat, cu 43 de puncte. Haaland&cu se află la 4 puncte în spatele zonei de Champions League și la 18 sub liderul Bayern Munchen.
Bundesliga
Nagelsmann, un antrenor fericit: o vedetă a lui Bayern prelungeşte pe 3 ani
11/01/2022 LA 13:04
Bundesliga
Kimmich a revenit la antrenamente, după ce a suferit probleme grave la plămâni din cauza Covid-19
04/01/2022 LA 12:21