Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Haaland a reușit "dubla" și a salvat un punct pentru Dortmund, pe terenul lui FC Koln

Cosmin Cioboata

Publicat 20/03/2021 la 19:13 GMT+2

Borussia Dortmund a plecat cu un singur punct de pe terenul lui FC Koln, scor 2-2, în etapa a 26-a din Bundesliga. Erling Haaland a restabilit egalitatea în minutul 90 și și-a trecut în cont "dubla".

Erling Haaland trifft gegen den 1. FC Köln

Credit imagine: Getty Images

Borussia Dortmund a avut o misiune complicată pe terenul lui FC Koln, deși începutul a fost excelent pentru "galben-negri". "Cyborgul" Erling Haaland a deschis scorul după numai 3 minute, servit în careu de Emre Can.
Starul norvegian a preluat elegant, s-a întors pe lângă un adversar și a finalizat cu un șut la colțul scurt.
Koln a restabilit egalitatea în minutul 35. Oaspeții au primit penalty, după un henț comis în careu de Bellingham, iar Duda a transformat cu un șut plasat în stânga portarului.
Koln a trecut în avantaj în minutul 65. Jakobs a scăpat pe contraatac și l-a învins pe Hitz cu un șut violent sub bara transversală, din interiorul careului.

Haaland a reușit o dublă și a salvat un punct pentru Borussia Dortmund, pe terenul lui FC Koln

Haaland a smuls un punct pentru Dortmund în ultimul minut de joc. Norvegianul a primit o pasă ideală în fața porții, din partea lui Knauff, și a îndeplinit o simplă formalitate.
Erling Haaland traf gegen den 1. FC Köln erneut doppelt
Grație dublei de pe terenul lui FC Koln, Haaland a ajuns la 21 de goluri în sezonul actual din Bundesliga. Starul lui Dortmund se află pe locul 2 în clasamentul golgheterilor, la egalitate cu Andre Silva, de la Eintracht Frankfurt.
Liderul ierarhiei este Robert Lewandowski, care astăzi a marcat un hattrick și a ajuns la 35 de goluri.
În urma meciului cu Koln, Borussia Dortmund rămâne cel puțin temporar pe locul 5 în campionat, cu 43 de puncte. Haaland&cu se află la 4 puncte în spatele zonei de Champions League și la 18 sub liderul Bayern Munchen.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo