Erling Haaland are șanse mici să joace și în sezonul viitor la Borussia Dortmund. Clubul german va putea refuza cu greu ofertele pentru atacant, mai ales că în vara lui 2022 se va activa o clauză de reziliere de "doar" 75 de milioane de € a acestuia, astfel că, în mod normal, nemții vor dori să scoată mai mulți bani la finele acestui sezon.
Mai multe cluburi din Premier League, dar și cele 2 forțe ale Spaniei, Real Madrid și Barcelona, au început deja o adevărată cursă de la distanță pentru obținerea semnăturii atacantului care face furori în Bundesliga și în Champions League.
Ofertele financiare vor fi extrem de importante, dar jurnaliștii de la Marca sunt convinși că Haaland va alege cu sufletul, iar Real Madrid este viitoarea sa destinație. Chiar dacă oferta Realului nu se va ridica la nivelul celei de la Manchester City sau Chelsea de exemplu, grandoarea unui club ca Real Madrid îl va atarge mai mult pe norvegian. În plus, madrilenii mizează pe faptul că jucătorul este conștient că și-ar putea rotunji mult mai mult veniturile din publicitate dacă ar juca în tricoul "los blancos".
Liga Campionilor UEFA
Erling Haaland și-a găsit "Nașul" la Amsterdam. Este pentru prima dată când i s-a întâmplat așa ceva
ACUM 2 ORE
Sursa citată notează că au existat deja discuții între reprezentanții campioanei Spaniei și Mino Raiola, agentul fotbalistului, iar semnalele sunt pozitive din partea atacantului. Haaland pare acum a fi obiectivul numărul unu pentru Real, deoarece aducerea lui Kylian Mbappe este tot mai dificilă, francezul având pe masă o ofertă uriașă din partea celor de la PSG pentru a-și prelungi contractul.
https://i.eurosport.com/2021/03/16/3012564.jpg

Haaland, tot mai aproape de Real Madrid

Există tot mai multe semnale că Erling Haaland va deveni jucătorul Realului în următoarea perioadă de mercato, iar norvegianul a amplificat și el zvonurile prin intermediul unui gest extrem de sugestiv făcut în mediul online.
Atacantul Borussiei Dortmund a dat "like" la 2 postări de pe Instagram, în care Sergio Ramos și Vinicius Jr. sărbătoreau golurile marcate în partida cu Atalanta. Toată presa spaniolă a interpretat acest gest al lui Haaland ca un semn clar că norvegianul se gândește tot mai mult că va ajunge la Real Madrid în viitorul apropiat.
Totuși, Real Madrid va avea concurență serioasă pentru cel mai în vogă fotbalist al momentului. Manchester United, Manchester City sau Chelsea sunt și ele interesate de Haaland, dar în cursă se înscrie și Barcelona, despre care presa catalană a scris că a pus la cale un plan special pentru realizarea acestui transfer.
Premier League
Un star al lui City, hotărât să plece de pe Etihad! Guardiola e vehement: îl lasă să plece doar aici
ACUM 14 ORE
Liga
Pique pune paie pe foc înainte de El Clasico! Ce star de la Real trebuia să ajungă la Barcelona
ACUM 15 ORE