Leonardo, directorul sportiv al clubului parizian, a confirmat, joi, în cadrul unui interviu la postul radio France Bleu Paris, că PSG e pe cale să obțină acordul francezului Kylian Mbappe pentru prelungirea contractului, reconfirmând interesul grupării pentru starul francez.
"Suntem aproape de momentul în care vom lua o decizie", a asigurat Leonardo, care a făcut referiri și la prelungirea contractelor cu Neymar și Draxler. Niciun cuvânt însă despre Di Maria, al cărui contract expiră chiar în această vară.

Contractele actuale ale lui Neymar şi Mbappe expiră în 2022

Cupa Mondială FIFA
Fanii de la Mondial, induși în eroare de "Fake Neymar", omul care seamănă leit cu starul Selecao
28/11/2022 LA 19:38
În ceea ce privește prelungirea contractului lui Neymar, dacă mass-media braziliană a anunțat că s-a ajuns la un acord, Leonardo a fost ceva mai temperat: "un contract este decis doar atunci când este semnat" a spus directorul sportiv, menționând că negocierile "sunt pe drumul cel bun".
Atât Kylian Mbappe, cât și Neymar mai au contracte valabile până în vara lui 2022, însă ambii sunt curtați de marile forțe fotbalistice europene.
În privinţa lui Mbappe, presa franceză a speculat că îşi va prelungi contractul încă un an, urmând ca în 2023 PSG să îl lase să se tranfere. Nu e exclus ca acesta - care e ţinta numărul unu a lui Florentino Perez la Real Madrid - să fie lăsat chiar mai repede să plece. Dar prelungirea era extrem de importantă, astfel încât cluburile care îl doresc să nu negocieze cu formaţia care domină Ligue 1 de pe poziţii de forţă. Real Madrid, de exemplu, ar putea să ofere o sumă mult mai mică decât cota de piaţă a francezului, ştiind că PSG riscă să îl piardă ulterior gratis.
Cupa Mondială FIFA
Selecționerul Tite a oferit ultimele detalii despre starea lui Neymar și Danilo, ambii accidentați
27/11/2022 LA 15:08
Cupa Mondială FIFA
Neymar le-a arătat fanilor cum arată glezna sa, după accidentarea suferită în meciul cu Serbia
26/11/2022 LA 19:46