Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jadon Sancho ar trebui ”să se maturizeze” consideră coechipierul său de la DOrtmund, Emre Can

Vlad Dumitrescu

Actualizat 08/06/2020 la 08:06 GMT+3

Emre Can i-a transmis coechipierului său Jadon Sancho ”să se maturizeze” după ce englezul a fost amendat pentru că a încălcat regulile de carantină pentru o tunsoare.

Jadon Sancho a încălcat regulile de carantină pentru a se tunde

Credit imagine: Getty Images

Englezul de 20 de ani a fost unul dintre cei doi jucători ai lui Dortmund, alături de Manuel Akanji, care au fost amendați cu 10.000 de dolari de către liga germană (DFL) după ce au invitat un frizer acasă. Cu ambii există fotografii în timp ce se tund fără să folosească niciun echipament de protecție.
Sancho a numit decizia DFL ca fiind ”o glumă” într-o postare pe Twitter care a fost ștearsă ulterior. Însă Emre Can consideră că a fost o greșeală care nu trebuie făcută și este de părere că acest incident demonstrează să Sancho trebuie să se maturizeze.

Emre Can: ”Jadon are nevoie de ajutor”

”Jadon are nevoie de ajutor. Este un băiat grozav și în afara terenului. Mă înțeleg foarte bine cu el. Dar trebuie să fie mai inteligent când vine vorba de astfel de lucruri. Toată lumea are nevoie să se tundă. Trebuie să se maturizeze. Nu își va permite să facă astfel de greșeli în viitor”, consideră Can.
”Și noi ca echipă suntem responsabili. Nu suntm enervați de el. Știm că trebuie să fie mai disciplinat. Dar și el știe asta”, a adăugat el.
Într-un comunicat al DFL de vineri se precizează: ”DFL i-a amendat pe Manuel Akanji și Jadon Sancho. Cei doi jucători de la Borussia Dortmund au încălcat evident standardele de igienă general dar și de protecție împotriva infecțiilor prin aducerea frizerilor în propriile apartamente”.
”Nu încape îndoială că și jucătorii de fotbal trebuie să se tundă. Totuși, acest lucru trebuie făcut respectând recomandările guvernului”, se arată în comunicat.
”Nu cred că face asta intenționat pentru a crea scandal. Poate nu-și dă seama, poate ar prea multă încredere în anumiți oameni pentru unele lucruri. Are nevoie de oameni care să-l ajute, de aceea mediul este foarte important”, a afirmat Emre Can.
picture

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo