Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Kai Havertz amână plecarea la Chelsea. Ce decizie a luat germanul

Vlad Dumitrescu

Actualizat 22/06/2020 la 08:14 GMT+3

Jucătorul dorit de Chelsea, Kai Havertz, este dispus să mai rămână un sezon la Bayer Leverkusen, însă dorește să se ia o decizie privind viitorul său până la sfârșitul acestei ferestre de transferuri.

Kai Havertz ar mai putea rămâne un sezon la Bayer Leverkusen

Credit imagine: Getty Images

Bayer Leverkusen pare resemnată că îl va pierde pe Kai Havertz, jucătorul de doar 21 de ani care a luat cu asalt Europa în acest sezon. Mai multe cluburi mari din Europa sunt interesate de Havertz, însă Chelsea, care i-a transferat deja Hakim Ziyech și Timo Werner, a devenit recent favorită pentru a-l achiziționa pe mijlocaș.
Leverkusen vrea să obțină cel puțin 77 de milioane de euro pentru internaționalul german, însă jurnalistul Bild Christian Falk a informat că Havertz este fericit la Leverkusen și este dispus să mai stea acolo încă 12 luni.
Totuși, Havertz vrea ca această situație să fie rezolvată pentru 2021 pentru a nu mai exista incertitudine privind viitorul său. El a avut un sezon excelent fiind într-o formă de zile mari de când a revenit Bundesliga, marcând șase goluri în șapte meciuri. Havertz a fost comparat de legendarul Michael Ballack, cel care a evoluat atât la Bayer Leverkusen cât și la Chelsea dar și cu campionul mondial Zinedine Zidane.

Kai Havertz, o combinație între Ballack și Ozil

Havertz le-a oferit speranțe fanilor lui Chelsea când a dat like unei postări de pe rețelele sociale în care clubul de pe Stamford Bridge era încurajat să-l achiziționeze pe german. De asemenea, fostul mijlocaș al lui Bayern Munchen, Owen Hargreaves, a vorbit despre ce ar putea aduce Havertz unei echipe.
”Kai Havertz este extraordinar. Are doar 21 de ani dar este jucătorul care a ajuns cel mai repede din istoria Bundesligii la 25 de goluri. Poate juca ca număr 9 fals, ca număr 10 dar și pe partea dreaptă. Jocul său este uimitor. A fost descris ca fiind o combinație între Michael Ballack și Mesut Ozil, asta da combinație”, a afirmat el.
”Sunt sigur că cei de la Chelsea ar fi încântați să-l aducă, dar au mulți jucători acolo. Poate acum sunt pregătiți să cheltuiască ce nu au putut vara trecută din cauza interdicției. Oricine îl aduce pe Havertz va avea un jucător cu adevărat special”, a concluzionat Hargreaves.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo