După ce presa din Germania a scris că Havertz își dorește să-i calce pe urme idolului său Toni Kroos, la Real Madrid, acum a apărut o altă informație care dă peste cap întreaga poveste. Potrivit lui Wendell, coechipierului său de la Leverkusen, Havertz "visează să ajungă în Premier League", veste care o aduce pe Chelsea în prim-plan din perspectiva unui viitor transfer.
Din punct de vedere psihologic, germanii au o capacitate de concentrare foarte mare. Sunt extrem de atenți la lucrurile pe care și le doresc. Dacă va merge în Premier League, va învăța o mulțime de lucruri. Kai (n.r. - Havertz) visează să ajungă acolo, cred eu. Dacă va alege să meargă în Anglia, va avea parte de mult succes. Este un jucător complet, care poate să evolueze fie ca număr 9 sau 10, fie în bandă. Înțelege foarte bine ceea ce un manager îi cere. E tehnic, finalizează excelent cu ambele picioare și dispune de o viziune foarte bună. | Wendell, pentru Daily Mail

Chelsea, pe urmele lui Kai Havertz

Bundesliga
Lovro Zvonarek, marea speranță a fotbalului croat, a semnat cu Bayern Munchen
10/09/2021 LA 12:09
Bayer Leverkusen pare resemnată că îl va pierde pe Kai Havertz, jucătorul de doar 21 de ani care a luat cu asalt Europa în acest sezon. Mai multe cluburi gigantice sunt interesate de Havertz, însă Chelsea, care i-a transferat deja pe Hakim Ziyech și Timo Werner, a devenit recent favorită pentru a-l achiziționa pe mijlocașul "farmaciștilor".
Leverkusen vrea să obțină cel puțin 77 de milioane de euro pentru internaționalul german, însă jurnalistul Bild Christian Falk a informat că Havertz este fericit la clubul din Bundesliga și este dispus să mai stea acolo încă 12 luni. Totuși, mijlocașul vrea ca această situație să fie rezolvată pentru 2021 pentru a nu mai exista incertitudine privind viitorul său.
Kai Havertz a avut un sezon excelent la Leverkusen, în care a reușit să înscrie 16 goluri și să ofere 9 pase decisive în 42 de meciuri, în toate competițiile. Cu mijlocașul de 21 de ani în primul "11", Leverkusen a încheiat sezonul din Bundesliga pe locul 5 și va evolua în grupele Europa League în stagiunea următoare.
Bundesliga
"Fii atent, am aflat că Haaland se transferă acolo!". Cassano susţine că ştie sigur 2 super-mutări
09/09/2021 LA 14:12
Bundesliga
Super-afacere pentru Bayern! Nagelsmann aduce un fotbalist fantastic pentru o sumă modică
29/08/2021 LA 13:21