Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Peter Bosz a oferit gluma serii, când a fost întrebat despre viitoarea destinație a lui Kai Havertz

Cosmin Cioboata

Publicat 11/08/2020 la 22:34 GMT+3

Kai Havertz este unul dintre cei mai urmăriți fotbaliști la ora actuală. Întrebat despre viitoarea destinație a mijlocașului de 21 de ani, Peter Bosz a oferit o declarație care a stârnit râsetele la conferința de presă de la finalul meciului cu Inter. Antrenorul lui Bayer Leverkusen a declarat că Havertz va evolua la Heracles Almelo, din prima ligă olandeză.

Kai Havertz, starul lui Bayer Leverkusen

Credit imagine: SID

Bayer Leverkusen a fost eliminată în sferturile UEFA Europa League de Inter, scor 1-2, însă Peter Bosz nu și-a pierdut simțul umorului. La conferința de presă de la finalul partidei, tehnicianul clubului din Bundesliga a oferit declarația serii, în momentul în care a fost întrebat despre viitoarea echipă a starului său:
"Pot să confirm acum că Havertz va juca începând din sezonul următor la Heracles Almelo.", a glumit Peter Bosz.
La scurt timp după replica tehnicianului lui Leverkusen, Heracles a anunțat, tot în glumă, sosirea lui Kai Havertz:
"Bine ai venit, Kai!", au scris olandezii pe contul de Twitter.

Chelsea rămâne pe urmele lui Havertz

În ciuda glumelor făcute de Bosz și Heracles, transferul lui Kai Havertz rămâne un subiect "sensibil" în fotbalul din Europa. Chelsea este principala favorită să-l transfere pe starul de 21 de ani.
În urmă cu puțin timp, renumitul jurnalist Fabrizio Romano, de la Sky Sport Italia, a anunțat că oficialii londonezi speră în continuare că negocierile cu Bayer Leverkusen se vor încheia cu succes. Potrivit acestuia, Havertz își dorește enorm să joace alături de Chelsea în UEFA Champions League, în sezonul următor.
Kai Havertz a marcat aseară împotriva lui Inter cel de-al 18-lea său gol din sezonul 2019/2020. Din păcate pentru Leverkusen, reușita lui Havertz n-a putut schimba soarta partidei. Formația italiană s-a impus cu 2-1 și a avansat în semifinalele Europa League.
Cotat la 81 milioane de euro de transfermarkt.com, Havertz a marcat 46 de goluri și a oferit 31 de assist-uri în cele 150 apariții în tricoul lui Bayer Leverkusen.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo