Articol scris de Viviana Moraru
Internaționalul german a fost primit cu aplauze de către colegii de la Bayern, odată cu revenirea sa la antrenamente. Acest lucru s-a întâmplat la câteva săptămâni după ce a fost votat "dezamăgirea sezonului", de către jucătorii din Bundesliga, din cauza faptului că a refuzat să se vaccineze. La sondaj au luat parte 234 de fotbaliști din prima ligă germană, iar procentajul lui Kimmich a fost de peste 14%.
Kimmich nu s-a mai antrenat cu colegii săi de pe 17 noiembrie, când contacta virusul SarsCov-2. Acesta a suferit o formă destul de gravă a bolii, ce i-a cauzat probleme serioase la nivelul plămânilor, ce l-au ținut departe de teren până luni, când a revenit în programul normal de antrenamente al bavarezilor. Totodată, germanul a dat asigurări că se va imuniza în cel mai scurt timp, în ciuda reținerilor de la început.
Bundesliga
Bayern, negocieri avansate pentru transferul lui Dembele! Care e poziția francezului
ACUM 21 ORE
CITEŞTE ŞI:
DECIZIA FINALĂ LUATĂ DE THOMAS TUCHEL ÎN CAZUL LUI LUKAKU. ÎNTÂLNIREA DECISIVĂ A AVUT LOC ASEARĂ

Kimmich, votat ''dezamăgirea sezonului'' în Bundesliga

Abținerea sa în ceea ce privește vaccinul i-a determinat pe jucătorii celorlalte echipe să-l voteze drept "dezamăgirea sezonului", deoarece acesta este un jucător important și în naționala Germaniei, care ar fi trebuit să reprezinte un model pentru cetățeni.
Cu toate acestea, Kimmich rămâne un jucător important și popular printre colegii săi de la Bayern Munchen, iar revenirea la antrenamente este binevenită.
Mijlocașul s-a antrenat normal, și din punct de vedere fizic pare apt înaintea primului meci al bavarezilor din noul an, vineri, împotriva celor de la Borussia Monchengladbach, pe Allianz Arena.
Bundesliga
Bayern îl va ceda pe Lewandowski la Barcelona doar dacă va reuși să transfere un atacant de top
IERI LA 12:54
Bundesliga
Thomas Muller îl vede pe Lewandowski ca și plecat de la Bayern! "Știm cum se fac afacerile"
15/05/2022 LA 16:01