Ultimele zile au fost extrem de complicate pentru Romelu Lukaku, după interviul acordat în Sky Sport, în care a spus că nu e fericit la Chelsea și că și-ar dori ca, în viitor, să se întoarcă la Inter. "Nu îmi place ce a spus pentru că aduce zgomot degeaba. Se creează o situație tensionată de care nu avem nevoie, pur și simplu nu ne ajută cu nimic aceste declarații", spunea tehnicianul german la finalul săptămânii.
S-a vorbit chiar că nu ar fi cale de împăcare între părți, Tuchel primind sprijin total din partea lui Abramovich pentru a lua orice decizie crede de cuviință. Presa engleză a scris chiar de un eventual schimb Kane - Lukaku, dar, cel puțin pentru moment, lucrurile par să se fi calmat.
CITEȘTE ȘI:
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 38-a din Premier League
23/05/2022 LA 06:08
EDI IORDĂNESCU ŞI-A GĂSIT ECHIPĂ! "MIERCURI SEMNEAZĂ!"

Împăcare între Tuchel și Lukaku

Tuchel și Lukaku au avut o nouă întâlnire ieri, în care belgianul a dat asigurări că e 100% concentrat pe ce se întâmplă la Chelsea și că nu s-a gândit nicio clipă că declarațiile lui pot declanșa o asemenea "furtună". Romelu și-a cerut scuze și a promis că va ajuta prin tot ce poate echipa, atunci când va fi nevoie de el.
Germanul a fost impresionat de discursul franc al fotbalistului său și a decis să îi acorde o nouă șansă, deși i-a cerut atacantului să fie mult mai concentrat și mult mai interesat de echipă. I-a explicat că astfel de declarații nu doar că arată lipsă de respect pentru un club care a plătit peste 100 de milioane pentru a-l transfera (record absolut pentru Chelsea), dar îi subminează autoritatea antrenorului și generează o situație tensionată în vestiar.
Ulterior, după discuția purtată, Lukaku a participat la antrenamentul de luni, unde a fost într-o formă excelentă, dorind parcă să își ia revanșa pentru cele spuse. În consecință, sunt șanse foarte mari ca belgianul să facă parte din lotul lui Chelsea miercuri seară, când formația de pe Stamford Bridge va juca turul semifinalei Cupei Ligii, contra lui Spurs.
Premier League
"El este Mbappe, Salah al nostru!" Thomas Tuchel l-a identificat pe jucătorul cheie al lui Chelsea
20/05/2022 LA 06:40
Premier League
Chelsea a uitat repede de Rudiger și Christensen! Ofertă de 70 de milioane de € pentru un fundaș
19/05/2022 LA 15:42