Joshua Kimmich este printre cei mai apreciați fotbaliști din lume la ora actuală. Polivalentul jucător al lui Bayern Munchen a câștigat 15 trofee de când s-a alăturat echipei bavareze în 2015. Într-un interviu acordat cotidianului Bild, Kimmich și-a arătat aprecierea pentru Cristiano Ronaldo și Lionel Messi, cele 2 mari staruri ale fotbalului mondial din ultimii 15 ani și a menționat că i-ar face mare plăcere dacă ar putea să-i aibe ca și coechipieri.
"Pentru mineeste atât de impresionant, aproape incredibil, cum au putut menține acest nivel timp de peste 15 ani. Aș vrea să văd ce fac în fiecare zi.", a declarat Kimmich.
https://i.eurosport.com/2020/07/25/2855470.jpg
Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards. Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2021
ACUM 18 ORE

Xavi Hernadez, idolul lui Kimmich din copilărie

Deși îi admiră atât de mult pe Messi și Ronaldo, internaționalul german a dezvăluit că un alt mare jucător a fost idolul său în copilărie. Este vorba despre Xavi Hernandez, omul care a fost printre principalii artizani ai performanțelor obținute de Barcelona în perioada sa de glorie.
"Modelul meu a fost întotdeauna Xavi Hernandez de la Barcelona. Nu a fost niciodată cel mai mare, dar jocul său plin de viziune, tehnică și pase superbe i-a scos mereu pe alții în evidență. M-a impresionat și am încercat să-l copiez. L-am cunoscut în timpul unei tabere de antrenament la Doha și a fost un moment foarte plăcut.", a adăugat Kimmich.
În aceste zile, Kimmich este prezent la naționala Germaniei, care va debuta în această seară în preliminariile Campionatului Mondial din 2022 contra Islandei. Duminică, jucătorul lui Bayern Munchen va fi cel mai probabil pe teren contra României, într-un meci care se anunță infernal pentru naționala noastră.
Liga
Barcelona i-a găsit deja un înlocuitor lui Dembele! Cine e fotbalistul dorit de Xavi pe Camp Nou
ACUM O ZI
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Cristiano Ronaldo, cu gândul la barajul de calificare la CM din Qatar! "Va fi o bătălie frumoasă"
14/01/2022 LA 17:44