La doar 33 de ani, Nagelsmann a primit șansa carierei, urmând a antrena pentru următoarele 5 sezoane una dintre cele mai galonate formații din lume, Bayern. Calitățile lui sunt incontestabile, însă unii se gândesc că lipsa de experiență ar putea fi un handicap în gestionarea presiunii la un club precum gigantul Bavariei.

Nagelsmann, comparat cu Guardiola

Fost colaborator al lui Nagelsmann la Hoffenheim, fostul portar Lutz Pfannenstiel e convins că oficialii "Reginei Europei" au luat decizia corectă și anticipează o serie istorică pentru Bayern. Din multe puncte de vedere, deși are doar 33 de ani, Julian îi este superior lui Guardiola, tehnicianul care a fost la cârma clubului în perioada 2013-2016. Ca și Nagelsmann, Pep a avut performanțe de foarte tânăr, preluând Barcelona în 2008, la doar 37 de ani, și ducând-o spre cucerirea a două Ligi ale Campionilor.
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
ACUM 8 ORE
"Julian este mai bun decât Guardiola. Cel puțin la citirea oponenților. Știe incredibil să ajusteze tactica la ceea ce joacă adversara. În timpul partidelor, dacă e surprins de ceva, imediat are capacitatea să schimbe strategia. Pep e genul de antrenor care analizează enorm și ia apoi o decizie. Julian nu doar că analizează, dar poate să ia decizii în timp real, schimbă din mers, lucru care e crucial. E un dar incredibil pe care îl are. Am văzut o mulțime de antrenori, dar această calitate e prezentă doar la el, e unic", a spus Lutz Pfannenstiel, citat de goal.com.
"Cumpărat" de Bayern cu 30 de milioane de euro, Nagelsmann ar fi între primele 30 de transferuri din istoria Budesligii. Cluburile germane au plătit sume mai mici pentru achiziția unor fotbaliști de top, precum Haaland, Olmo, Werner, De Bruyne, Robben sau Thiago.
Premier League
Erling Haaland a cheltuit o sumă impresionată pentru a face cadouri foștilor colegi de la Dortmund
IERI LA 04:47
Fotbal
Guardiola a pus ochii pe un mijlocaș din Premier League! Cine e așteptat în locul lui Fernandinho
19/05/2022 LA 08:30