Conform Suddeutsche Zeitung și Bild, Nubel s-a înțeles cu oficialii lui Bayern și va ajunge pe Allianz Arena în vară, liber de contract.
Nubel va fi rezerva lui Manuel Neuer însă a fost asigurat de oficialii baverezi că avea la activ destule minute. Odată cu trecerea timpului, tânărul Nubel va juca din ce în ce mai mult iar Bayern îl vede ca pe o soluție pe termen lung. Nu este exclus, totuși, un împrumut la un alt club, pentru început.
Fotbal
Reacția lui Klopp după zvonurile privind transferul lui Mane! "Nu mi-ar putea păsa mai puțin"
ACUM 6 ORE
Etapa trecută din Bundesliga, Nubel, în vârstă de 23 de ani, a fost protagonistul celui mai brutal fault al anului, în disputa câștigată de echipa sa Schalke, 1-0 contra lui Eintracht Frankfurt.
În partida dintre Schalke și Eintracht, în minutul 66 al meciului, goalkeeperul gazdelor, considerat unul dintre cei mai promițători tineri portari din Bundesliga, și-a pierdut busola. În dorința de a-l opri pe Mijat Gacinovic, Nubel a avut o intrare de arte marțiale la adversar, care a rămas K.O. Goalkeeperul probabil a considerat că va ajunge primul la minge, dar jucătorul lui Frankfurt a fost mai rapid.
După ce s-a arătat vizibil afectat de gravitatea situației, tânărul goalkeeper și-a cerut scuze public în fața lui Mijat Gacinovic, făcut K.O:
"Nu am vrut să-l lovesc, am vrut să joc mingea. Am realizat prea târziu ce se întâmplă și am vrut să evit, dar a fost prea târziu pentru că viteza era prea mare și în cazul lui, și în cazul meu. Îmi pare foarte, foarte rău", a spus Nubel pentru Schalke TV.
Nubel a primit o suspendare de 4 etape din partea Comisiei de disciplină.
Liga
Negocierile dintre Barcelona și Dembele s-au încheiat! Ce decizie a luat fotbalistul
IERI LA 14:15
Bundesliga
Robert Lewandowski a decis să părăsească Bayern după o eroare uriașă a conducerii bavarezilor
IERI LA 06:45