Vorbind pentru Sportowe Fakty în Polonia, starul lui Bayern Munchen a fost întrebat cui i-ar acorda Balonul de Aur în acest sezon. Polonezul a răspuns rapid și clar: ”Mie!”.
Când a fost rugat să-și explice decizia, Lewandowski a afirmat: ”Am câștigat tot ce se putea cu Bayern. În toate competițiile: Bundesliga, Cupa Germaniei și Champions League. Am fost golgheter. Înțeleg că poate unii jucători au avut o presiune mai mare. Dar nu e ca și cum fiecare fotbalist ar câștiga Gheata de Aur așa cum am făcut-o eu”.
Întrebat despre decizia France Football de a nu acorda premiul în acest sezon, polonezul a răspuns: ”Nu m-am gândit la asta. Atunci mai aveam multe meciuri de jucat. Mi-am dat seama că prioritatea mea este Champions League. Nu m-am gândit la premiile individuale”.
Bundesliga
Un star al lui Bayern a oprit antrenamentele din cauza unor probleme cardiace. Cât va lipsi
15/01/2022 LA 16:32

Un sezon extraordinar pentru Robert Lewandowski

Robert Lewandowski a avut, probabil, cel mai bun sezon din cariera sa. Atacantul lui Bayern Munchen a înscris 55 de goluri în 47 de meciuri în sezonul 2019/2020 și și-a ajutat echipa să câștige Bundesliga, Cupa Germaniei și Champions League. Dacă există un sezon perfect, cam așa ar arăta.
Astfel, cu siguranță polonezul este dezamăgit că realizările sale extraordinare din această stagiune nu pot fi recompensate și cu premii individuale. France Football a luat decizia de a anula ediția din 2020 a Balonului de Aur pentru că publicația franceză consideră că pandemia de coronavirus a făcut ca în acest an nu toată lumea să aibă aceleași șanse.
Bundesliga
Nagelsmann, un antrenor fericit: o vedetă a lui Bayern prelungeşte pe 3 ani
11/01/2022 LA 13:04
Bundesliga
Kimmich a revenit la antrenamente, după ce a suferit probleme grave la plămâni din cauza Covid-19
04/01/2022 LA 12:21