Robert Lewandowski este de departe unul dintre cei mai buni atacanți ai Europei. Ajuns la Bayern în 2014 de la rivala Borussia Dortmund, Lewandowski joacă în Germania de peste 11 ani, demonstrând în repetate rânduri cât de valoros e. Chiar dacă nu a primit până acum vreo ofertă pentru atacantul polonez, Bayern Munchen i-a stabilit deja prețul.
Potrivit celor de la Sky Sports, polonezul care va împlini 33 de ani sâmbătă este fericit la clubul bavarez, dar și-ar dori o nouă provocare înainte de a împlini 35 de ani. Contractul actual al lui Lewandowski este valabil până în iunie 2023, iar Bayern nu i-a oferit până acum o prelungire a contractului.
Fotbal
Barcelona nu renunță ușor la Lewandowski! O nouă contestație depusă privind suspendarea polonezului
06/12/2022 LA 09:29

Unde ar putea ajunge Lewandowski după despărțirea de Bayern Munchen

Orice club care dorește să îl cumpere pe Robert Lewandowski de la Bayern trebuie să plătească 117 milioane de euro. Potrivit celor de la Sky, Lewandowski este deranjat de faptul că Bayern este reticentă în ceea ce privește transferul lui, dar nu va încerca să forțeze plecarea de la Munchen.
În presa din Germania au apărut deja primele zvonuri privind echipele la care ar putea ajunge Lewnadowski în cazul în care plecarea lui de la Bayern Munchen se va produce. Pe primul loc se clasează Manchester City, campioana Angliei și vicecampioana Europei. "Cetățenii" sunt și ei interesați de atacantul polonez, ca alternativă pentru Harry Kane, cu toate că vârful englez este în continuare prioritatea lui Pep Guardiola.
Pe locul 2 se clasează Real Madrid, o echipă pe placul lui Lewandowski. Polonezul a fost în repetate rânduri asociat cu "galacticii". Mabppe este prima opțiune a lui Florentino Perez, însă "Lewa" ar putea reprezenta pentru madrileni o variantă foarte bună în contextul în care ar trebui să mai aștepte pentru mutarea francezului de la PSG.
Topul este completat de PSG, trupa care a reușit o campanie de transferuri stelară în această vară. Șeicii din conducerea clubului nu ar spune "nu" unei astfel de mutări, potrivit presei din Germania. Barcelona și Borussia Dortmund sunt și ele pe lsita echipelor ca posibile destinații pentru Robert Lewandowski.
Cupa Mondială FIFA
Giroud a devenit cel mai bun marcator din istoria Franței! Gol superb în optimile Cupei Mondiale
04/12/2022 LA 17:15
Cupa Mondială FIFA
Franța e în sferturile Mondialului după 3-1 cu Polonia! Lewandowski, nicio șansă în fața lui Mbappe
04/12/2022 LA 16:57