După ce l-a cedat pe Thiago Alcantara la Liverpool, pentru a nu îl pierde gratis, Bayern e într-o situație similară și cu Alaba.
Austriacul a refuzat toate ofertele de prelungire ale lui Bayern, iar clubul a recunoscut că în acest moment nu se mai pune problema unei înțelegeri.
Juventus, Real Madrid și în special Barcelona și Liverpool stau la pândă, dorind să îl ia gratis, fundașul putând să semneze cu orice club din ianuarie.
Liga Campionilor UEFA
Revenire importantă la Real Madrid înainte de finala cu Liverpool! Ce fotbalist s-a recuperat
19/05/2022 LA 09:32
Bavarezii sperau să îl vândă în iarnă, pentru a obține o sumă de bani în schimbul lui (una mult sub prețul pieței, evident), dar până în acest moment nimeni nu a venit să se intereseze de o posibilă negociere.
"David va deveni liber de contract în vară. Pentru orice club mare, să iei gratis un astfel de jucător, e un privilegiu. Sigur, pentru noi e cel mai prost scenariu posibil, dar în acest moment nu avem vreo odertă pentru Alaba, astfel încât el să fie vândut în iarnă", a dezvluit Salihamidzic pentru Sky Germania.

Muller, felicitări pentru David Alaba

Thomas Muller încă speră că Alaba se va răzgândi și va alege să rămână la Bayern, dar pare și el conștient că o astfel de variantă are șanse minime de reușită.
Mijlocașul ofensiv e extrem de mulțumit de atitudinea austriacului, care, în ciuda faptului că se află într-o situație delicată, rămâne 100% concentrat, fiind un profesionist desăvârșit.
"Noi știm de decizia lui David de mai mult timp, dar eu sper că viitorul ne va oferi surprize și va rămâne cu noi. Ce e cel mai important e că Alaba nu se lasă influențat sub nicio formă de discuțiile care se poartă în presă. E extrem de puternic pe teren, se concentrează și joacă la cel mai înalt nivel", a spus Muller pentru sursa citată.
Bundesliga
Oficialii lui Bayern au confirmat despărțirea de Robert Lewandowski! "Am vorbit cu el"
14/05/2022 LA 15:48
Fotbal
Nagelsmann, la cuțite cu șefii lui Bayern! Ratarea unui transfer l-a scos din sărite pe antrenor
11/05/2022 LA 14:58