Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Thriller la Munchen! Bayern - RB Leipzig 3-3, în cel mai spectaculos meci al sezonului

Vlad Dumitrescu

Actualizat 05/12/2020 la 21:47 GMT+2

Thomas Muller a reușit dubla iar Kingsley Coman a avut trei pase de gol, dar Bayern a reușit doar un egal (3-3) în derby-ul cu RB Leipzig.

Bayern - Leipzig 3-3

Credit imagine: Getty Images

Leipzig nu înscrisese niciun gol în ultimele patru vizite pe Allianz Arena, însă Sabitzer a fost aproape să deschidă scorul foarte devreme, însă mingea a ajuns în transversală. Ulterior, Bayern a pus stăpânire pe posesie, însă oaspeții au avut ocaziile mari.
După o ratare a lui Nkunku, francezul a reușit în cele din urmă să marcheze după o minge excelentă a lui Emil Forsberg. Nkunku a trecut de Manuel Neuer și a trimis mingea fără probleme în plasa porții pentru a deschide scorul pentru Leipzig.
Francezii au făcut spectacol, Benjamin Pavard fiind aproape să egaleze la scurt timp, cu un șut asemănător cu cel superb trimis la Campionatul Mondial din 2018. Jamal Musiala, intrat pe teren în locul lui Javi Martinez, a fost cel care a adus egalarea pentru campioni, printr-un șut la colțul lung după o pasă excelentă a lui Kingsley Coman.

Bayern - RB Leipizg 3-3. Spectacol total în Bundesliga

Doar patru minute mai târziu, Bayern se afla la conducere - un nou assist al lui Coman, de data aceasta pentru Thomas Muller, care nu a avut de îndeplinit decât o formalitate. Imediat însă a venit și răspunsul lui Leipzig - oaspeții au eglat după o minge superbă a lui Haidara către Justin Kluivert, olandezul marcând astfel primul său gol în Bundesliga.
Repriza a doua a continuat în același ritm amețitor iar Leipizg a revenit în avantaj în minutul 48 după ce apărarea bavareză a fost învinsă de o cursă extraordinară a lui Forsberg, suedezul având tot timpul din lume pentru a transforma în gol centrarea exactă a lui Angelino.
Bayern a preluat din nou controlul partidei iar Coman și Muller au combinat iar pentru golul al treilea al bavarezilor - francezul a ajuns astfel la al treilea assist al serii după o centrare care i-a adus lui Muller dubla pentru a face 3-3. Astfel, Bayern rămâne lider la două puncte distanță de ocupanta locului secund, chiar adversara de astăzi, RB Leipzig.
Borussia Dortmund, fără accidentatul Erling Haaland, a reușit doar un egal cu Frankfurt astăzi și rămâne pe locul trei cu 19 puncte, la egalitate cu Bayer Leverkusen, care are un meci în minus însă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo