Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Robert Lewandowski, alături de Ronaldo, Messi și Ibrahimovic! Borna impresionantă atinsă de polonez

Irina Aldea

Publicat 24/01/2021 la 22:17 GMT+2

Golgheter în Bundesliga, Robert Lewandowski a ajuns la o bornă impresionantă în carieră. Polonezul a marcat în întreaga lui carieră 500 de goluri.

Robert Lewandowski

Credit imagine: Getty Images

Atacantul lui Bayern Munchen, Robert Lewandowski, a ajuns la 500 de goluri marcate în întreaga carieră. Doar patru jucători în activitate au mai reuşit aşa ceva. Unul dintre ei este Zlatan Ibrahimovic, care a oferit un răspuns memorabil atunci când a fost acuzat de un adversar că "cerșește" penalty-uri.
În vârstă de 32 de ani, Robert Lewandowski a marcat în victoria reuşită de Bayern pe terenul lui Schalke, cu scorul de 4-0. Atacantul polonez, premiat de Eurosport în 2020 cu titlul de Star of the Year, a ajuns la o cifră impresionantă.Lewandowski a înscris în întreaga carieră 500 de goluri. Mai mult de jumătate din reuşite, 272, au fost în tricoul lui Bayern.
Cotat cu prima șansă la câștigarea Balonului de Aur în 2020 înainte ca premiul France Football să se anuleze, polonezul a mai punctat pentru echipele de club Znicz Pruszkow, Lech Poznan şi Borussia Dortmund şi pentru echipa naţională a Poloniei. În acest moment, Lewandowski este primul în topul golgheterilor din Bundesliga, cu 23 de goluri, urmat de Haaland, cu 14 goluri. Cristiano Ronaldo, Messi și Ibrahimovic sunt singurii fotbalişti în activitate care au mai marcat de 500 de ori (și mai mult) în carierele lor.

Bayern Munchen a învins lanterna roșie și e lider detașat în Bundesliga

Shalke 04 nu a avut nicio șansă în fața lui Bayern Munchen, duminică după-amiază, pierzând cu 0-4 , într-o partidă din runda a 18-a a Bundesligii. Prima etapă a returului Bundesligii a coincis cu consolidarea poziției de lider în clasament a lui Bayern Munchen. Aceasta a învins duminică în deplasare pe Shalke 04, echipa ce pare că nu izbutește sub nicio formă să își revină, după ce în tur acumulase doar 7 puncte.
Bavarezii au învins prin dubla lui Muller (min. 33 și 88) și reușitele lui Lewandowski (min. 54) și Alaba (min. 90). Profitând de înfrângerea lui RB Leipzig, învinsă sâmbătă de Mainz cu 3-2, Bayern a acumulat 42 de puncte și s-a desprins la 7 puncte de locul al doilea, defilând cu încredere spre un nou titlu în Germania.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo