Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Replică memorabilă a lui Ibrahimovic, atunci când a fost acuzat de un adversar că cerșește penalty

Nicu Savin

Publicat 24/01/2021 la 13:57 GMT+2

Ibrahimovic a fost integralist în înfrângerea usturătoare suferită de Milan pe teren propriu în fața Atalantei. În finalul partidei, suedezul a avut un schimb de replici cu atacantul bergamascilor, Duvan Zapata, iar Zlatan a ieșit din nou în evidență cu o reacție în stiulul său carecteristic.

Ibrahimovic și Zapata au avut un schimb de replici în partida Milan-Atalanta

Credit imagine: Getty Images

Milan a suferit aseară a 2-a înfrângere a acestui sezon, echipa lui Pioli fiind învinsă clar de Atalanta pe San Siro, scor 3-0. În ciuda acestui eșec, "rossonerii" rămân pe primul loc, dar au doar 2 puncte peste rivala Inter, care a călcat și ea strâmb în ultima etapă a turului din Serie A, reușind doar o remiză albă pe terenul lui Udinese.
Zlatan Ibrahimovic a jucat toate minutele în meciul cu Atalanta, dar suedezul nu a avut mari realizări. Chiar dacă pe teren nu i-a ieșit nimic, suedezul a reușit totuși să atragă atenția printr-o replică care s-a viralizat repede în presa din Italia.
Ibrahimovic - Milan-Atalanta - Serie A 2020/2021 - Getty Images

Zlatan Ibrahimovic i-a dat o replică memorabilă lui Duvan Zapata

În finalul partidei, Zlatan a fost jenat în careul advers și a solicitat penalty, dar reluările au demonstrat că nu se impunea acest lucru. Duvan Zapata, atacantul Atalantei a ținut să-l "tragă de urechi" pe suedez, sugerând că cerșește o lovitură de la 11 metri.
"Nu poți încheia un meci fără penalty? Îlvrei pe al 13-lea?", a spus Zapata, conform Eurosport.it.
Replica lui Zlatan nu s-a lăsat așteptată, iar aceasta a fost, ca de obicei, una memorabilă: "Despre ce vorbești? Am mai multe goluri decât ai jucat tu în cariera ta."
Dincolo de ironie, cifrele arată că Ibrahimovic a avut dreptate. Suedezul are 498 de goluri marcate în carieră până acum, în timp ce columbianul Atalantei a jucat doar 371 de meciuri.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo