Milan a suferit aseară a 2-a înfrângere a acestui sezon, echipa lui Pioli fiind învinsă clar de Atalanta pe San Siro, scor 3-0. În ciuda acestui eșec, "rossonerii" rămân pe primul loc, dar au doar 2 puncte peste rivala Inter, care a călcat și ea strâmb în ultima etapă a turului din Serie A, reușind doar o remiză albă pe terenul lui Udinese.

Zlatan Ibrahimovic a jucat toate minutele în meciul cu Atalanta, dar suedezul nu a avut mari realizări. Chiar dacă pe teren nu i-a ieșit nimic, suedezul a reușit totuși să atragă atenția printr-o replică care s-a viralizat repede în presa din Italia.

Fotbal
Roma - Milan 1-2. Ibrahimovic s-a accidentat și va lipsi o perioadă lungă
IERI LA 21:45
https://i.eurosport.com/2021/01/23/2977333.jpg

Zlatan Ibrahimovic i-a dat o replică memorabilă lui Duvan Zapata

În finalul partidei, Zlatan a fost jenat în careul advers și a solicitat penalty, dar reluările au demonstrat că nu se impunea acest lucru. Duvan Zapata, atacantul Atalantei a ținut să-l "tragă de urechi" pe suedez, sugerând că cerșește o lovitură de la 11 metri.

"Nu poți încheia un meci fără penalty? Îlvrei pe al 13-lea?", a spus Zapata, conform Eurosport.it.

Replica lui Zlatan nu s-a lăsat așteptată, iar aceasta a fost, ca de obicei, una memorabilă: "Despre ce vorbești? Am mai multe goluri decât ai jucat tu în cariera ta."

Dincolo de ironie, cifrele arată că Ibrahimovic a avut dreptate. Suedezul are 498 de goluri marcate în carieră până acum, în timp ce columbianul Atalantei a jucat doar 371 de meciuri.

Fotbal
VIDEO | E doar finalul lui februarie, dar e posibil să fi văzut cel mai frumos gol din 2021?
28/02/2021 LA 06:37
Europa League
Man United-AC Milan, duelul "Giganților" din optimile Europa League! Zlatan revine pe Old Trafford
26/02/2021 LA 13:28