Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Youssoufa Moukoko scrie istorie în Bundesliga, dar Borussia Dortmund pierde cu Union Berlin

Irina Aldea

Publicat 18/12/2020 la 23:46 GMT+2

Borussia Dortmund a suferit astăzi o nouă înfrângere, în etapa a 13-a din Bundesliga, în fața celor de la Union Berlin.

Youssoufa Moukoko

Credit imagine: Getty Images

Dortmund a cedat în deplasarea din etapa a 13-a din Bundesliga în fața celor de la Union Berlin, într-o partidă în care Youssoufa Moukoko a scris istorie în campionatul Germaniei, devenind cel mai tânăr marcator din istoria Bundesligii. Gazdele au deschis scorul în minutul 57 prin Awoniyi, dar bucuria lor nu a durat decât trei minute.
În minutul 60 al meciului, Youssoufa Moukoko a egalat pentru galben-negrii și a devenit astfel cel mai tânăr marcator din istoria Bundesligii. Moukoko a împlinit 16 ani în urmă cu doar patru săptămâni și a debutat în prima echipă a Borussiei Dortmund în victoria cu 5-2 din deplasarea cu Hertha Berlin.

Continuă problemele pentru Borussia Dortmund, care și-a demis antrenorul principal

Demiterea lui Lucien Favre nu a rezolvat problema pe care galben-negrii o aveau. Edin Terzic, unul dintre secunzii lui Favre, este antrenorul care i-a luat locul, iar soluția nu este doar una de moment. Conform anunțului oficial al clubului Terzic va conduce echipa până la finalul acestui sezon.
Terzic are mult de muncă în contextul actual al echipei. În urma rezultatului de pe Stadion An der Alten Forsterei din Berlin, Borussia Dortmund se află pe locul 4 în clasamentul Bundesligii, cu 22 de puncte după 13 meciuri parcurse, în timp ce Union Berlin a urcat până pe 5, cu 21 de puncte, la un singur punct în spatele galben-negrilor. Lider este Bayer Leverkusen, pe locul 2 se află Bayern Munchen, iar podiumul e completat de RB Leipzig.
Documentarul "Loving Maradona" va fi difuzat pe Eurosport 1 luni seară, de la ora 0:00, după partida de Premier League dintre Chelsea și West Ham. Documentarul va putea fi urmărit și marți, de la ora 16:00, tot pe Eurosport 1.
picture

"Loving Maradona" - un documentar eveniment despre viața marelui Diego, doar pe Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo