Freiburg a luat un start excelent de sezon în Bundesliga, iar înaintea jocului de la Munchen avea șansa de a egala Bayern la puncte. A fost doar un calcul pe hârtie. În teren, bavarezii și-au luat adversara în serios și au obținut o victorie fără probleme, chiar dacă nu a mai fost atât de clară precum în alte ocazii.
Înaintea partidei din etapa a 11-a, formația lui Julian Nagelsmann avea o medie de 3,8 goluri pe meci. Nu a atins-o și cu Freiburg, dar Robert Lewandowski s-a aflat și de această dată pe lista marcatorilor. Polonezul a înscris golul de 2-0 în minutul 75, în urma unei pase decisive a lui Leroy Sane, astfel că a spulberat toate emoțiile. Primul gol a fost opera lui Leon Goretzka, care a punctat în minutul 30.
https://i.eurosport.com/2021/11/06/3249633.jpg
Bundesliga
Dortmund - Bayern 2-3 | Jude Bellingham riscă o suspendare drastică după ce l-a acuzat pe arbitru
ACUM O ZI
Janik Haberer a redus din diferență pentru oaspeți în minutul 92. Bayern a dominat partida, având nu mai puțin de 27 de ocazii de gol, dintre care 10 șuturi au fost pe spațiul porții.

Bayern a ajuns la 28 de puncte în Bundesliga, iar Lewandowski la 13 goluri

Bayern a ajuns la 28 de puncte în acest sezon din 33 posibile, iar Lewandowski și-a trecut în cont al 13-lea gol în Bundesliga. El este o adevărată "mașina de goluri" pentru bavarezi, având în vedere că a înscris de la 8 goluri și în Liga Campionilor. Așadar. El a depășit deja pragul de 20 goluri în acest sezon, deși nu s-a jucat încă nici o treime din anul competițional!
Până la această oră, în etapa a 11-a din Bundesliga s-au mai încheiat partidele:
  • Bochum – Hoffenheim 2-0
  • Stuttgart – Bielefeld 0-1
  • Wolfsburg – Augsburg 1-0
ARSENAL, CEL MAI SCUMP TRANSFER DIN ISTORIA SA! VLAHOVIC E ÎNLOCUITORUL LUI AUBAMEYANG, CARE PLEACĂ LA BARCELONA
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Bundesliga
Borussia Dortmund - Bayern | Istoria Der Klassiker și cum a influențat fotbalul german
04/12/2021 LA 04:51
Bundesliga
Dortmund - Bayern | Marcel Răducanu a făcut avancronica derby-ului din Bundesliga
03/12/2021 LA 12:32