Bayern Munchen și-a făcut un obicei din a pierde gratis sau pe sume infime jucători de clasă mondială. Faptul că nemții nu-și permit să achite salariile pe care le oferă forțele din alte campionate îi determină la un moment dat pe cei mai buni jucători să-și dorească să plece.
Se pare că așa stau lucrurile și în cazul lui Robert Lewandowski. Polonezul și-ar dori o nouă aventură pe final de carieră, fiind convins că nu mai are nimic de demonstrat în Bundesliga, iar varianta Barcelona este din ce în ce mai des vehiculată.
De altfel, presa poloneză a scris că atacantul s-a înțeles deja cu oficialii de pe Camp Nou și mai rămâne ca Bayern să-și dea acordul. Oficialii campioanei Germaniei au reacționat imediat și au punctat că nu se sperie de zvonurile apărute, fiind încrezători că Lewa va juca la Munchen mulți ani de acum înainte.
Fotbal
LIVE BLOG Mercato 2022 | Primele mutări importante ale acestei veri! Tottenham a plecat după Kostic
23/05/2022 LA 09:58
Citește și:

Bayern Munchen i-a stabilit prețul lui Lewandowski

Totuși, se pare că Bayern își ia anumite mpsuri de precauție și încearcă să dea măcar o lovitură financiară dacă tot nu va putea să-și păstreze cel mai bun jucător. Conform jurnalistului italian Giancluca Di Marzio, una din sursele de încredere în materie de transferuri la nivel european, Bayern i-a fixat un preț exorbitant lui Lewandowski.
Astfel, bavarezii vor între 70 și 80 de milioane de € pentru a-l elibera pe atacant în vară. Suma este poate una mică în comparație cu valoarea fotbalistului, dar cu siguranță una imensă dacă privim la situația sa contractuală. Polonezul va intrra în iunie în ultimul an de contract, astfel că peste doar 8 luni el ar putea semna liber cu orice club.
În aceste condiții, e greu de crezut că Barcelona va achita prețul cerut de Bayern, mai ales că finanțele clubului catalan au în continuare de suferit. De altfel, presa apropiată grupării de pe camp Nou a scris că Laporta este dispus să plătească maxim 30 de milioane de € pentru Lewandowski.
Turneul ATP de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Fotbal
Kylian Mbappe a anunțat decizia de a continua la PSG printr-un mesaj pe Whatsapp
22/05/2022 LA 05:04
Liga
Lewandowski i-a spus lui Xavi ce își dorește pentru a semna cu Barcelona! Ce pretenții are polonezul
20/05/2022 LA 07:40