Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bayern vrea un jucător de la Barcelona pentru a-i da drumul lui Lewandowski! Fotbalistul dorit de Nagelsmann

Bianca Dumitru

Publicat 05/04/2022 la 09:52 GMT+3

Robert Lewandowski este tot mai aproape de a se despărți de Bayern Munchen la finalul actualei stagiuni. Polonezul și-ar fi dat acordul pentru a semna cu Barcelona, dar nemții vor un jucător de pe Camp Nou pentru a-i da drumul golgheterului.

Bayern Munich's Robert Lewandowski celebrates during the German first division Bundesliga football match, FC Bayern Munich v FC Union Berlin in Munich, Germany, on March 19, 2022

Credit imagine: Getty Images

Robert Lewandowski este tot mai decis să plece de la Bayern Munchen. La începutul săptămânii trecute, jurnaliștii catalani au anunțat că atacantul în vârstă de 33 de ani ar fi bătut palma cu cei de la Barcelona pentru a merge la finalul acestui sezon pe Camp Nou, dar pentru ca mutarea să aibă loc, Lewandowski a trebuit să poarte o discuție cu oficialii lui Bayern, pentru a-i convinge să-l lase să plece.
În weekend, cei de la publicația Sport.es au scris că fotbalistul ar fi discutat cu nemții, a căror ofertă l-a dezamăgit, astfel că și-ar fi dat acordul pentru a se transfera în Spania, unde este dorit foarte tare de șefii Barcelonei.
Polonezului nu i-a convenit că cei de la Bayern i-au oferit doar un an în plus de contract și s-ar fi decis să plece de la Munchen. Cel mai probabil, bavarezii nu vor renunța la el fără a încasa o sumă importantă de bani.
Conform sursei citate, catalanii ar fi pregătiți să achite cel mult 60 de milioane de euro pentru Lewandowski, care este cotat de site-ul transfermarkt.com la 50 de milioane de euro.
Citește și:

Bayern vrea un jucător de la Barcelona în schimbul lui Lewandowski

Jurnaliștii de la El Nacional au scris că Bayern ar fi vrut, inițial, în schimbul golgheterului polonez 70 de milioane de euro. Julian Nagelsmann ar fi pus, însă, ochii pe un jucător de la Barcelona, pe care catalanii l-ar putea include în afacere, având astfel de achitat o sumă mai mică de bani pentru Lewandowski.
Fotbalistul care i-a atras atenția antrenorului campioanei Germaniei este Sergino Dest. Bayern are nevoie de un fundaș dreapta și ar fi încercat încă de anul trecut să-i obțină transferul americanului, însă atunci mutarea nu s-a concretizat.
Acum Barcelona ar fi dispusă să renunțe la Dest, având deja un înlocuitor pentru el, iar posibilitatea de a-l include pe fotbalistul de 21 de ani în afacerea cu Lewandowski le-ar putea surâde șefilor de pe Camp Nou.
Catalanii îl estimează pe Dest la circa 20 de milioane de euro, astfel că ar vrea să mai achite aproximativ 35-40 de milioane de euro pentru atacantul de 33 de ani. Bayern și-ar dori încă 50 de milioane de euro pentru Lewa, astfel că sunt așteptate negocieri intense între cele două cluburi.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo