Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Borussia Dortmund oferă 45 de milioane de € pentru înlocuitorul lui Haaland! Nemții au concurență serioasă

Nicu Savin

Publicat 28/01/2022 la 10:19 GMT+2

Borussia Dortmund va rămâne, cel mai probabil, fără Erling Haaland la finalul acestui sezon. Oficialii echipei sunt conștienți de acest lucru și caută deja un înlocuitor pentru norvegian, iar presa din Italia susține că nemții sunt gata să ofere 45 de milioane de € pentru unul dintre cei mai apreciați atacanți din Serie A.

Erling Haaland von Borussia Dortmund

Credit imagine: Getty Images

Borussia Dortmund speră în continuare să-l convingă pe Haaland să continue pe Signal Iduna Park și din sezonul viitor, însă șansele ca acest lucru să se întâmple sunt reduse. Norvegianul este ademenit cu salarii uriașe de marile forțe ale continentului și actuala sa echipă nu se va putea opune unui transfer, în contract existând o clauză prin care atacantul poate pleca la vară pentru doar 75 de milioane de €.
Ca atare, șefii lui Dortmund se gândesc deja la viitor și au dentificat câteva soluții de înlocuire pentru Haaland. Conform jurnaliștilor de la Gazzetta dello Sport, Gianluca Scamacca este primul pe lista germanilor. Sursa citată afirmă că nemții sunt gata să ofere 45 de milioane de € pentru vârful lui Sassuolo, dar acesta nu este neapărat încântat de o plecare din Serie A.
Atacantul care a debutat în toamna trecută și la naționala Italiei a fost și pe radarul lui Juventus, dar torinezii au rezolvat problema din atac prin transferul lui Vlahovic. Totuși, Inter ar putea fi o altă destinație pentru Scamacca, iar jucătorul pare mai degrabă tentat de o mutare pe Meazza decât de o plecare în Bundesliga.
Scamacca are contract cu Sassuolo până în 2025, astfel că gruparea din Reggio Emilia are o poziție solidă la masa tratativelor. În acest sezon, atacantul de 23 de ani a marcat de 9 ori în 22 de meciuri în Serie A, atrăgând repede atenția echipelor mai importante din Italia și nu numai.
Borussia Dortmund studiază mai multe variante pentru înlocuirea lui Haaland, un alt atacant dorit isistent fiind Karim Adeyemi, de la Salzburg.
Citește și:

Haaland a pus capăt disputei de la distanță cu șefii Borussiei

La jumătatea lunii ianuarie, Erling Haaland a lăsat să se înțeleagă că ar vrea să plece cât mai repede de la Borussia Dortmund, anunțând după meciul cu Freiburg că nemții pun presiune pe el pentru a lua o decizie.
"Borussia Dortmund a pus o presiune uriașă asupra mea pentru a rezolva situația. Eu vreau doar să joc fotbal. Asta înseamnă că vom lua o decizie cât mai repede. Nu am vorbit până acum despre asta pentru că respect acest club și pe fanii din Dortmund", a declarat fotbalistul, luându-i prin surprindere pe șefii Borussiei, care au reacționat imediat.
Recent, într-o discuție cu jurnalistul Jan Aage Fjortoft, atacantul de 21 de ani a spus că nu regretă ceea ce a spus despre șefii săi de pe Signal Iduna Park, explicând de ce a decis să rupă tăcerea cu privire la situația sa.
"Cred că... Nu mai vreau să spun prea multe despre asta. Dar am simțit atunci că era timpul să spun ceva pentru că mulți alții vorbeau despre situația mea și asta a fost tot. Acum chiar nu vreau să mai spun prea multe despre asta. Cred că ceea ce s-a spus, s-a spus și acum mergem înainte", a declarat Haaland.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo