Bayern Munchen a câștigat astăzi, cu scorul de 1-4, pe terenul celor de la Freiburg, într-un meci din a 28-a etapă din Bundesliga. Partida nu a fost lipsită de incidente, iar bavarezii riscă să fie depunctați.
În minutul 86, Julian Nagelsmann a vrut să-l înlocuiască pe teren pe Kingsley Coman cu Marcel Sabitzer, însă deși acesta din urmă a intrat pe teren, Coman nu a apucat să iasă, ba chiar a și atins mingea, în timp ce Bayern avea 12 jucători pe gazon.
Gazdele au protestat, dar arbitrul a lăsat jocul să continue pentru circa 20 de secunde. Conform regulamentului din Bundesliga, cei de la Freiburg pot să depună o contestație pentru această situație, în urma căreia campioana Germaniei ar putea pierde la masa verde.
Bundesliga
Haaland, motiv principal de supărare pentru Lewandowski! Ce l-a nemulțumit pe polonez
11/05/2022 LA 17:17
După meci, arbitrul Christian Dingert a comentat eroarea din finalul partidei și a dat vina pe banca bavarezilor pentru ceea ce s-a întâmplat. Centralul a declarat că Kingsley Coman nu a realizat că trebuie să iasă de pe teren pentru a fost afișat un număr greșit.
"A fost o situație total confuză pentru că a fost afișat un număr greșit când Bayern a făcut două schimbări consecutive. Deci Coman nu s-a simțit vizat de modificare. Al patrulea arbitru nu a observat că jucătorul nu a părăsit terenul de joc. Prin urmare, un al 12-lea jucător a fost pe teren pentru o perioadă scurtă de timp, ceea ce nu ar trebui să se întâmple.
Am observat destul de repede și am oprit jocul. Apoi a durat ceva timp pentru că a trebuit să verificăm situația în camera VAR. Este enervant pentru noi pentru că acum această scenă este în centrul atenției, deși am văzut un meci grozav de fotbal. Vom nota acest lucru în raportul de joc, totul va fi decis de DFB (n.r. Federația Germană de Fotbal)", a spus arbitrul Dingert.
Citește și:

"Coman nu știa că trebuie să iasă de pe teren!"

La rândul său, antrenorul lui Bayern a declarat că nu consideră că momentul trebuie să fie analizat atât de mult pentru că nu a dus la schimbarea rezultatului. Julian Nagelsmann nu a comentat cine este vinovat, dar a adăugat că înțelege îngrijorarea suporterilor.
"A fost o situație bizară. Un pic vag pentru că a fost schimbat și Tolisso. Atunci cel de-al patrulea oficial nu a mai avut o privire de ansamblu exactă, iar la schimbare a fost afișat și un număr greșit și Coman nu știa că trebuie să iasă de pe teren. Apoi au fost 8 sau 9 secunde în care am avut un jucător în plus. Nu a fost o scenă care a schimbat cursul jocului, așa că nu ar trebui pusă la îndoială corectitudinea noastră.
Este de la sine înțeles că fanii sunt îngrijorați și că se discută despre asta. Acest lucru nu mă surprinde. Cred că Kingsley nici măcar nu a atins mingea. Chiar înainte să fie pe cale să o atingă, jocul s-a oprit. Nu îl pot identifica neapărat pe cel vinovat pentru situație sau pot, dar aleg să nu o fac. Până la urmă, mă bucur că am câștigat", a declarat Nagelsmann, citat de Bild.
Fotbal
Nagelsmann, la cuțite cu șefii lui Bayern! Ratarea unui transfer l-a scos din sărite pe antrenor
11/05/2022 LA 14:58
Bundesliga
Bayern a rezolvat primul transfer pentru sezonul 2022/23! Sportivul a efectuat deja vizita medicală
06/05/2022 LA 12:01