Erling Haaland a fost subiectul a numeroase articole și zvonuri privind un eventual transfer în ultima perioadă. Mai ales în contextul în care atacantul norvegian are o clauză prin care poate pleca în vara anului viitor în schimbul unei sume de 75 de milioane de €.
Evoluțiile magnifice de care a avut parte până la vârsta de doar 21 de ani l-au transformat într-unul dintre cei mai curtați fotbaliști din lume la ora actuală. Totuși, în ciuda tuturor discuțiilor interminabile, Haaland a dat de înțeles că va continua și sezonul viitor în Bundesliga, evoluând pentru Borussia Dortmund.
"Până ieri, nu mai vorbisem cu agentul meu de o lună. Sper că sunt doar zvonuri pentru că sunt prea mulți bani pentru o persoană. Mai întâi de toate, mai am trei ani de contract. Mă bucur de timpul petrecut aici", a declarat Erling Haaland.
Fotbal
Ele sunt favoritele la cucerirea titlurilor în cele mai tari 5 campionate din Europa! Analiza CIES
21/09/2021 LA 08:33

Borussia Dortmund e aproape de transferul lui Donyel Malen, după vânzarea lui Sancho

Banii primiți pe Jadon Sancho reprezintă o armă serioasă în mâna "galben-negrilor", iar presa germană anunță deja perfectarea unui transfer important. Este vorba despre Donyell Malen, atacantul care a impresionat la PSV Eindhoven în ultimele sezoane.
Clubul german a ajuns la o înțelegere cu olandezul de 22 de ani, care ar urma să semneze un contract valabil până în 2026. Mai rămâne ca Dortmund să bată palma cu PSV în privința sumei de transfer, care va fi în jur de 30 de milioane de € potrivit germanilor de la Kicker.
Malen joacă preponderent ca atacant central, dar poate evolua cu același randament ridicat și în banda stângă, acolo unde juca Sancho. Astfel, cel puțin până la plecarea lui Haaland de la Dortmund, olandezul va fi folosit cel mai probabil pe această poziție.
Liga
Laporta visează la o Barcelona "extraterestră" de sezonul viitor. Cum ar putea arăta echipa
20/09/2021 LA 06:26
Bundesliga
Haaland, de neoprit în Bundesliga! Norvegianul, dublă pentru Dortmund în succesul cu Union Berlin
19/09/2021 LA 17:44