Vârful norvegian nu s-a bucurat în momentul în care a aflat de plecarea colegului său din atac, ţinând cont că a avut o relaţie foarte bună cu noul jucător al lui United. Se discuta de mai mult timp de transferul mijlocaşului în Anglia, însă abia în această vară s-a oficializat mutarea. Dortmund a ţinut la preţ, iar următorul care ar putea să-ipărăsească pe nemţi este chiar Erling Haaland, care este urmărit de foarte multe echipe din Europa.
https://i.eurosport.com/2021/02/08/2988016.jpg
Premier League
Planul lui Manchester United în cazul în care Ronaldo pleacă în iarnă de pe Old Trafford
24/10/2022 LA 11:21

Haaland, despre relaţia cu Sancho: "Ne-am înţeles foarte bine"

Norvegianul a comentat transferul lui Sancho la United pentru canalul de Youtube "Stadium Astro": "Eu şi Jadon ne-am înţeles foarte bine, iar el este un jucător de top. Deci, desigur, îmi pare rău că a plecat, dar nu avem ce să facem, acesta este fotbalul. Nu ştii niciodată ce se va întâmpla. Dar cred că există o mulţime de alţi jucători buni cu care mă înţeleg excelent, iar împreună putem deveni şi mai buni. Trebuie să vedem cu cine mă potrivesc cel mai bine", a spus Haaland.
Dacă Sancho a plecat la United, rămâne neclar încă viitorul lui Erling Haaland la Borussia Dortmund. Chelsea, Manchester City sau Barcelona sunt câteva dintre echipele care s-au arătat extrem de interesate de serviciile norvegianului de 20 de ani, însă germanii nu şi-au arătat intenţia de a-şi vinde vedeta în această vară, mai ales după ce l-au pierdut pe Sancho.
De asemenea, vârful nu a lăsat de înţeles faptul că şi-ar dori un transfer, iar cel mai probabil acesta va mai continua cel puţin un sezon în Germania, acolo unde va fi antrenat de Marco Rose, despre care a menţionat că abia aşteaptă să lucreze cu el: "Am vorbit puţin cu el, dar îl cunosc dinainte deoarece mi-a fost antrenor timp de 6 luni la Salzburg. Este un tip drăguţ şi aştept cu nerăbdare să lucrez cu el".
"Am auzit că antrenamentele pe care le desfăşoară sunt dificile, la fel precum era în perioada în care evoluam pentru Salzburg, iar el era antrenor. E vorba de antrenamente intense, multă alergare. Asta cred că va fi filozofia lui, o condiţie fizică mai bună, iar pe plan ofensiv să presăm mai mult", a spus Haaland, conform aceleiaşi surse.
Cupa Mondială FIFA
Selecționerul Angliei îi provoacă pe jucători să își treacă singuri numele în echipa pentru Mondial
25/08/2022 LA 07:14
Premier League
Erik ten Hag, încântat după prima victorie a lui United în Premier League: "E doar începutul!"
23/08/2022 LA 07:34