Robert Lewandowski este decis să o părăsească pe Bayern Munchen după 8 ani. Polonezul a fost nemulțumit de ofertele primite pentru a semna un nou contract, dar și de modul în care clubul s-a comportat cu el în ultima perioadă, astfel că își dorește să încerce o nouă aventură pe final de carieră.
Astfel, Bayern se vede pusă într-o ipostază nedorită, dar se pare că oficialii de pe Allianz Arena s-au împăcat cu ideea că își vor pierde golgheterul. Prestigioasa publicație Bild a anunțat că nemții vor accepta o ofertă cuprinsă între 35 și 40 de milioane de euro pentru Lewandowski.
Despărțirea golgheterului de Bayern a fost confirmată în acest weekend de directorul sportiv al bavarezilor. Hasan Salihamidzic a declarat că a purtat o discuție cu fotbalistul, care i-ar fi spus că nu vrea să accepte oferta pe care clubul i-a făcut-o.
Bundesliga
Bayern, negocieri avansate pentru transferul lui Dembele! Care e poziția francezului
17/05/2022 LA 13:35
"Am vorbit cu el. M-a informat că nu vrea să accepte oferta noastră de prelungire a contractului și că i-ar plăcea să plece de la club", a declarat Salihamidzic pentru Sky Sports Germania.
Citește și:

BAYERN MUNCHEN ÎI CAUTĂ URMAȘ LUI LEWANDOWSKI

Bavarezii s-au împăcat deja cu ideea că Lewandowski va pleca de la club și nu se vor opune unui transfer al polonezului dacă pe numele său va veni o ofertă convenabilă financiar. Șefii de pe Allianz Arena speră să aibă timpul pentru a-i găsi un înlocuitor pe măsură.
Conform Sport.es, Bayern a demarat deja negocierile pentru transferul lui Hugo Ekitike, jucătorul lui Stade de Reims. În vârstă de numai 19 ani, francezul a avut un sezon fantastic la echipa din Ligue 1, marcând 10 goluri în 25 de partide.
Micuței formații franceze îi va fi aproape imposibil să-l păstreze pe Ekitike, mai ales că mai multe cluburi de top s-au intersat de serviciile sale, printre ele numărându-se Borussia Dortmund, Newcastle sau Manchester United.
Bundesliga
Bayern îl va ceda pe Lewandowski la Barcelona doar dacă va reuși să transfere un atacant de top
16/05/2022 LA 12:54
Bundesliga
Thomas Muller îl vede pe Lewandowski ca și plecat de la Bayern! "Știm cum se fac afacerile"
15/05/2022 LA 16:01