Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Robert Lewandowski s-a supărat pe șefii lui Bayern și vrea să plece! Unde este dorit atacantul

Bianca Dumitru

Publicat 15/10/2021 la 12:13 GMT+3

Robert Lewandowski ar putea să se despartă în următoarele luni de Bayern Munchen. Atacantul de 33 de ani este dorit la Manchester City, campioana Angliei urmând a încerca să-l transfere în perioada de mercato din iarnă.

Robert Lewandowski - FC Bayern

Credit imagine: Getty Images

Robert Lewandowski este unul dintre cei mai importanți jucători ai lui Bayern Munchen. Polonezul mai are contract cu campioana Germaniei până în vara anului 2023, însă atacantul ar putea să se despartă mai repede de echipă.
Lewandowski ar fi tentat de o nouă aventură, într-un alt campionat, mai ales că directorul sportiv al celor de la Bayern, Hasan Salihamdzic, a vorbit despre interesul bavarezilor pentru Erling Haaland. Potrivit jurnaliștilor de la Bild, polonezul s-a simțit frustrat și trist după anunțul oficialilor clubului din Munchen.
Una dintre echipele interesate de transferul lui Lewandowski este Manchester City. Agentul atacantului cotat de site-ul transfermarkt.com la 60 de milioane de euro a anunțat că echipa lui Pep Guardiola îl va pune pe polonez în fruntea listei de priorități pentru perioada de mercato din iarnă.
Campioana Angliei a încercat și în vară să transfere un atacant de top, însă negocierile pentru Harry Kane nu au dat niciun rezultat, deși 'cetățenii' au fost dispuși să plătească până la 180 de milioane de euro în schimbul fotbalistului de la Tottenham.
Cei de la Bild notează că Lewandowski, care a mai lucrat cu Guardiola la Bayern, ar fi tentat să facă parte din proiectul atractiv al formației de pe Etihad. Dacă mutarea nu se va realiza în această iarnă, polonezul are șanse mari să ajungă la finalul actualei stagiuni în Premier League, Bayern dorindu-și să obțină o sumă consistentă de bani în schimbul lui.
Everton - West Ham, etapa 8

Lewandowski, despre șansele sale la Balonul de Aur

Lewandowski este și în acest an printre jucătorii cotați cu șanse reale la câștigarea celui mai important premiu individual din fotbal, iar polonezul a declarat că se simte mândru că are această oportunitate și a menționat că realizările sale de pe teren vorbesc de la sine despre șansele de a fi desemnat cel mai bun jucător din lume.
"Posibilitatea de a câștiga Balonul de Aur înseamnă foarte mult pentru mine, mă face să mă simt mândru. Dacă luăm în considerare tot ceea ce am realizat nu numai anul acesta, ci și anul trecut, când ceremonia a fost anulată, am câștigat multe titluri, am marcat multe goluri, ar însemna mult pentru mine să câștig acest trofeu.
Toată lumea a văzut ce am făcut și ce fac în continuare. Realizările mele pot spune dacă merit sau nu Balonul de Aur. În ciuda faptului că am avut un început dificil în carieră, am arătta că poți avea mare succes și poți fi în top", a declarat recent Lewandowski, într-un interviu acordat pentru Marca.
Program Premier League, etapa 8 - Eurosport 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo