Articol scris de Andrei Nicolae
Mane va semna un contract de 290 de mii de euro pe săptămână, iar Liverpool va primi peste 40 de milioane de euro pentru una dintre cele mai interesante mutări ale acestei perioade de mercato. Senegalezul a efectuat deja vizita medicală și așteaptă semnarea contractului.
Bundesliga
Bayern nu are nicio problemă fără Lewandowski! Recordul stabilit de Musiala în victoria cu Wolfsburg
14/08/2022 LA 17:29
Jucătorul de 30 de ani a vorbit despre mutarea sa și este convins că a luat alegerea corectă: "Când agentul meu mi-a spus prima dată despre interesul lui Bayern, am fost imediat entuziasmat. M-am văzut acolo imediat. Este unul dintre cele mai mari cluburi din lume și mereu se luptă pentru fiecare titlu.
Deci pentru mine a fost o idee foarte bună și o decizie corectă să vin aici. Agentul meu mi-a spus că au fost interese și din partea altor cluburi. Face parte din business. Dar am avut un sentiment imediat ce Bayern mi-a prezentat planul lor. M-am regăsit în planul lui Bayern mai mult decât în al altora."
Citește și:

Mane are un scop definit

Jucătorul senegalez a vorbit înaintea reunirii cu noii săi colegi despre obiectivele sale în tricoul lui Bayern: "Sunt aici pentru FC Bayern și o să fac orice să câștig campionate alături de colegii mei. Nu sunt un jucător care se concentrează pe lucruri precum a fi în aceeași echipă cu Robert Lewandowski".
Mane o părăsește astfel pe Liverpool, alături de care a câștigat șase trofee. Africanul a jucat șase sezoane în tricoul "cormoranilor", perioadă în care a înregistrat 269 de partide și 120 de goluri.
Liga
Lewandowski, primul interviu după transferul la Barcelona! Ce a spus despre visul de a juca la Real
08/08/2022 LA 15:44
Bundesliga
Bayern Munchen, anunț despre Leroy Sane, după ce presa din Vest a scris că ar fi aproape de United
08/08/2022 LA 09:59