Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sadio Mane a dezvăluit ce l-a convins să semneze cu Bayern: "M-am văzut acolo imediat"

Eurosport
DeEurosport

Publicat 22/06/2022 la 12:35 GMT+3

Sadio Mane va îmbrăca tricoul lui Bayern Munchen din sezonul viitor, iar senegalezul a vorbit după vizita sa medicală din Germania. Africanul a dezvăluit că a fost foarte entuziasmat de interesul nemților și că nu a stat foarte mult pe gânduri, deși a existat interes și din partea altor echipe.

Sadio Mané spielt fortan für den FC Bayern

Credit imagine: Imago

Articol scris de Andrei Nicolae
Mane va semna un contract de 290 de mii de euro pe săptămână, iar Liverpool va primi peste 40 de milioane de euro pentru una dintre cele mai interesante mutări ale acestei perioade de mercato. Senegalezul a efectuat deja vizita medicală și așteaptă semnarea contractului.
Jucătorul de 30 de ani a vorbit despre mutarea sa și este convins că a luat alegerea corectă: "Când agentul meu mi-a spus prima dată despre interesul lui Bayern, am fost imediat entuziasmat. M-am văzut acolo imediat. Este unul dintre cele mai mari cluburi din lume și mereu se luptă pentru fiecare titlu.
Deci pentru mine a fost o idee foarte bună și o decizie corectă să vin aici. Agentul meu mi-a spus că au fost interese și din partea altor cluburi. Face parte din business. Dar am avut un sentiment imediat ce Bayern mi-a prezentat planul lor. M-am regăsit în planul lui Bayern mai mult decât în al altora."
Citește și:

Mane are un scop definit

Jucătorul senegalez a vorbit înaintea reunirii cu noii săi colegi despre obiectivele sale în tricoul lui Bayern: "Sunt aici pentru FC Bayern și o să fac orice să câștig campionate alături de colegii mei. Nu sunt un jucător care se concentrează pe lucruri precum a fi în aceeași echipă cu Robert Lewandowski".
Mane o părăsește astfel pe Liverpool, alături de care a câștigat șase trofee. Africanul a jucat șase sezoane în tricoul "cormoranilor", perioadă în care a înregistrat 269 de partide și 120 de goluri.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo