Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Thomas Muller, cum nu l-ai văzut vreodată! Rant incredibil după ce Bayern a fost surclasată de Leverkusen

Cristian Mihală

Actualizat 11/02/2024 la 10:22 GMT+2

Thomas Muller, unul dintre cei mai liniştiţi şi fair-play jucători, a explodat la finalul partidei pe care Bayern a pierdut-o fără drept de apel cu Leverkusen, în derbyul pentru titlu din Bundesliga.

Thomas Muller

Credit imagine: Eurosport

După 11 titluri la rând, bavarezii par să fi devenit outsideri în lupta la titlu din Germania, după ce liderul la zi din clasament, Bayer Leverkusen, i-a administrat o corecţie la scor de neprezentare, 3-0, în derbyul de aseară. Formaţia lui Xabi Alonso a ajuns la 31 de meciuri la rând fără înfrângere în toate competiţiile şi pare imposibil de ajuns. Nu doar pentru că acum diferenţa de puncte e de 5 în favoarea "farmaciştilor", dar şi ca urmare a diferenţei mari de joc dintre cele două echipe.
După ce a devenit primul jucător din istoria lui Bayern care ajunge la 500 de victorii în tricoul bavarezilor, Muller a avut aseară parte de una dintre cele mai dure corecţii din carieră, în tricoul echipei de club.
Dezamăgit de rezultat, de jocul formaţiei sale, dar şi de faptul că evoluează tot mai puţin sub comanda lui Tuchel, veteranul de 34 de ani, care a prins 31 de minute ieri pe teren contra lui Leverkusen, a explodat la flash-interviul de după meci.

Thomas Muller, criză de nervi după Leverkusen - Bayern 3-0

În general extrem de calm şi liniştit, Muller nu a suportat umilinţa suferită şi i-a criticat pe colegii săi pentru lipsa de personalitate arătată în teren. Mulţi fotbalişti de la Bayern simt presiunea şi nu pot evolua la adevărata valoare, acest lucru indicând că nu au o mentalitate potrivită pentru un club de talia gigantului bavarez.
"Sunt semne clare că nu facem ce trebuie pe teren. Să fiu sincer, sunt extrem de nervos. Ca să îl citez pe Oliver Kahn: "Ne lipseşte bărbăţia".
Arătăm mult mai bine la antrenamente, dar la meciuri nu ştiu ce se întâmplă. E ok să simţi presiunea, dar ar trebui să putem să trecem peste, să jucăm cu energie şi cu tupeu. Asta ne lipseşte.
Trebuie să ne uităm la noi jucătorii, nu ţine doar de antrenor. Avem jucători cu mare experienţă, internaţionali, şi trebuie să facem un pas în faţă şi să ne îmbunătăţim jocul şi abordarea", a spus, extrem de nervos simbolul lui Bayern.
Victoria lui Leverkusen de sâmbătă a fost cel mai clar succes al "farmaciştilor" în faţa lui Bayern din ultimele două decenii, astfel că spiritele s-au inflamat serios la Munchen.
Bayern trebuie să îşi revină rapid după duşul rece din Bundesliga, pentru că, dacă jucătorii lui Tuchel nu arată o altă faţă, riscă să fie eliminaţi şi din Champions League. Miercuri, bavarezii se deplasează la Roma, pentru turul optimilor Ligii Campionilor, cu Lazio.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo