Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

El e marele favorit să îi ia locul lui Thomas Tuchel la Bayern! Negocierile sunt "foarte avansate"

Bianca Dumitru

Publicat 16/04/2024 la 09:38 GMT+3

Thomas Tuchel nu o va mai antrena pe Bayern Munchen începând cu sezonul viitor, cele două părți hotărând să se despartă la finalul lunii februarie, după o serie de rezultate nesatisfăcătoare. Potrivit jurnaliștilor din Germania, bavarezii ar fi foarte aproape să bată palma cu un nou tehnician, fiind vorba despre Julian Nagelsmann.

Bayern-Trainer Tuchel in London

Credit imagine: SID

Bayern Munchen se va despărți de Thomas Tuchel la finalul acestui sezon. Jurnaliștii nemți de la Sky Sports au scris la finalul lunii februarie că, după o discuție civilizată, cele două tabere au decis să își spună "adio" în momentul în care acest sezon se va încheia.
În ultimele luni au fost vehiculate mai multe nume de antrenori care i-ar putea urma lui Tuchel pe banca bavarezilor, printre care s-au numărat Xabi Alonso, Jose Mourinho și Roberto De Zerbi.
Cel mai recent, la începutul acestei săptămâni, jurnalistul Jose Felix Diaz de la Marca a dezvăluit că agenții lui Zinedine Zidane ar fi fost contactați de către cei de la Bayern pentru o înțelegere, mai ales că francezul a declarat cu puțin timp în urmă că își dorește să revină în fotbal.
Ulterior, jurnaliștii germani au anunțat că, de fapt, tehnicianul care e favorit să ajungă din vară la Bayern este Julian Nagelsmann, chiar cel pe care Tuchel l-a înlocuit anul trecut. Cei de la Sky Germany, citați de Mundo Deportivo, au precizat că negocierile dintre cele două părți sunt foarte avansate.
Citește și:

Julian Nagelsmann, înapoi la Bayern?

Antrenorul de 36 de ani se află în prezent la cârma echipei naționale a Germaniei, dar contractul său ar fi valabil doar până la finalul Campionatului European din această vară.
Conform sursei citate, Nagelsmann și-ar dori apoi să se întoarcă la Munchen, unde a antrenat în perioada iulie 2021 - martie 2023. El vrea să poată termina munca pe care a început-o în primul său mandat pe Allianz Arena.
Șefii lui Bayern ar fi și ei interesați de această revenire a lui Julian Nagelsmann pe banca bavarezilor, unii dintre cei din conducerea clubului regretând faptul că antrenorul a fost demis anul trecut.
Rămâne de văzut cine o va antrena pe fosta campioană din Bundesliga în următorul sezon. Până atunci, Bayern se luptă în aceste zile pentru calificarea în semifinalele Champions League.
Returul cu Arsenal, care pleacă de la scorul de 2-2, este programat la Munchen miercuri seară, de la ora 22:00, și va fi transmis în format LIVE TEXT pe Eurosport.ro și pe aplicația Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo