Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Harry Kane, încântat după victoria lui Bayern! "Unul dintre cele mai frumoase goluri din cariera mea"

Bianca Dumitru

Publicat 29/10/2023 la 13:44 GMT+2

Bayern Munchen s-a impus aseară cu scorul de 8-0 în fața celor de la Darmstadt, într-un meci din a noua etapă de Bundesliga. După meci, Harry Kane, care a reușit 3 goluri și o pasă decisivă, a dezvăluit că una dintre reușite a fost "unul dintre cele mai frumoase goluri ale mele".

Harry Kane of FC Bayern

Credit imagine: Getty Images

Bayern Munchen a obținut aseară o victorie clară, scor 8-0, în fața celor de la Darmstadt, într-un meci contând pentru a noua etapă din Bundesliga.
Harry Kane, care a reușit un hat-trick, Leroy Sane și Jamal Musiala, cu câte o dublă, și Thomas Muller au fost marcatorii echipei lui Thomas Tuchel, care au cel mai bun golaveraj din campionatul Germaniei, 34-7.
Kane, care este cel mai bun marcator al bavarezilor în acest start de sezon, a vorbit după meci despre reușita sa de la jumătatea terenului, pe care a numit-o "una dintre cele mai frumoase" din carieră.
Imediat după fluierul final, englezul s-a declarat bucuros pentru rezultatul înregistrat și a spus că echipa lui se gândește deja la următoarea partidă.
"A fost, evident, unul dintre cele mai frumoase goluri pe care le-am marcat în cariera mea până acum. Am primit mingea la jumătatea terenului și l-am văzut pe portar ieșit din poartă.
Întotdeauna caut să înscriu în fiecare meci și am mai încercat să marchez de la jumătatea terenului de câteva ori în cariera mea, dar acest gol a ieșit perfect. A fost o după-amiază specială, mai ales că am încheiat-o și cu un hat-trick. Continuăm săptămâna viitoare", a declarat Harry Kane.
Citește și:

Cât a plătit Bayern pentru transferul lui Harry Kane

Harry Kane a ajuns la jumătatea lunii august la Bayern Munchen, club cu care a semnat un contract valabil până în 2027, urmând a încasa un salariu anual de 25 de milioane de euro.
Presa internațională a anunțat atunci că transferul s-ar fi făcut pentru 110-120 de milioane de euro, dar această sumă nu ar fi cea reală.
Președintele bavarezilor a vorbit la începutul lunii octombrie despre cât a plătit Bayern pentru englezul de 30 de ani. Herbert Hainer a anunțat că fostul atacant al lui Tottenham i-a costat pe nemți mai puțin de 100 de milioane de euro.
Oficialul campioanei Germaniei a spus că dacă Harry Kane nu va îndeplini obiectivele stipulate în contract, iar cei de la Spurs nu vor încasa bonusurile de performanță, suma de transfer va rămâne mai mică de 100 de milioane de euro.
"Harry Kane nu a costat mai mult de 100 de milioane. Dacă nu câștigăm asta, asta și asta în sezoanele următoare... Fără bonusuri, suntem sub 100 de milioane de euro", a spus Hainer.
Englezul de 30 de ani s-a acomodat foarte repede în Bundesliga și a reușit să-și ajute echipa să obțină mai multe rezultate bune în acest sezon, trecându-și deja în cont 14 goluri și 7 pase decisive în toate competițiile, în 13 partide.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo