Astăzi, Federația Română de Fotbal a publicat un comunicat pe site-ul oficial, în care își prezintă mulțumirile pentru munca depusă de Contra pe banca naționalei:
"Îi mulțumim lui Cosmin Contra pentru toată activitatea sa la conducerea staff-ului tehnic al echipei naționale, precum și pentru modul exemplar în care s-a implicat în colaborarea cu ceilalți selecționeri ai loturilor de juniori și tineret.
Energia și determinarea pe care le-a adus la echipa națională într-un moment dificil la preluarea mandatului de selecționer au facilitat schimbul de generații în care ne aflăm la prima reprezentativă.
Fotbal
VIDEO | Cosmin Contra a făcut un pas uriaș către titlu în Arabia Saudită!
12/02/2022 LA 07:51
Ne-am fi dorit, cu toții, un parcurs care să ne permită calificarea din preliminarii la Euro 2020. Cu toate acestea, aspectele pozitive incontestabile ale acestei perioade, care vor contribui în mod cert la viitorul echipei naționale, nu trebuie șterse de rezultatul final din teren.
Mult succes, Cosmin, în cariera de antrenor! Echipa națională va rămâne totdeauna “acasă” pentru fostul tricolor și actualul tehnician Cosmin Contra.", a fost comunicatul FRF.
https://i.eurosport.com/2019/11/21/2721330.jpg
Fost internațional român cu 73 de meciuri și două prezențe la Campionatul European, Contra s-a aflat pe banca "tricolorilor" în 24 de partide. De-a lungul perioadei de doi ani la conducerea naționalei, Contra a obținut 13 victorii, 6 egaluri și 5 înfrângeri.
În mandatul lui Cosmin Contra, au debutat la echipa națională 20 de jucători, dintre care mai mult de jumătate tineri.
Fotbal
Cosmin Contra, aproape de a da lovitura! Antrenorul este pe lista scurtă a unei echipe din Anglia
06/02/2021 LA 11:02
Fotbal
Cosmin Contra, contactat de presa din Spania după scandalul de rasism al lui Colțescu: "E terminat!"
09/12/2020 LA 15:16