Președintele Federației de Fotbal Islandeze a vorbit despre posibilitatea ca partida programată la Reykjavik să fie mutată la Copenhaga, în Danemarca, din cauza temperaturilor foarte scăzute anunțate pe teritoriul nordicilor.
Într-un interviu oferit Gazetei Sporturilor, Gudni Bergsson s-a declarat încrezător că, în cele din urmă, jocul va avea loc la Reykjavik, deși lasă deschisă posibilitatea ca barajul să fie mutat în Danemarca.
"Vremea nu e cea mai bună pentru jucat fotbal, asta e evident, însă mai avem patru săptămâni până la meci și sunt destul de sigur că temperaturile vor fi mai ridicate decât acum. Vom face tot posibilul în privința îngrijirii terenului, deci sunt optimist în legătură cu disputarea partidei cu România aici, în Reykjavik.
Calificările pentru Campionatul European UEFA
Islanda - România | Tot ce trebuie să știi despre duelul de la Rejkjavik din playofful pentru Euro
07/10/2020 LA 10:35
O vreme ca asta de azi ar fi destul de neobișnuită pentru sfârșitul lunii martie, când e programat jocul, așa că mai degrabă vom avea o altfel de vreme, un pic mai caldă. Bineînțeles, nimeni nu poate ști sigur. În același timp, există o șansă mică ca meciul să fie mutat în Danemarca.", a spus Bergsson.
Naționala României, pregătită de Mirel Rădoi, va juca pe 26 martie împotriva Islandei, în semifinalele barajului pentru calificarea la Campionatul European din vară, găzduit în premieră și în țara noastră. În cazul în care vor câștiga duelul cu nordicii, "tricolorii" vor da piept în finala barajului cu învingătoarea dintre Ungaria și Bulgaria.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Calificările pentru Campionatul European UEFA
Cote pariuri Islanda - România: Nordicii pornesc cu prima șansă
06/10/2020 LA 12:28
Calificările pentru Campionatul European UEFA
Suedezii nu renunță! Cer UEFA să modifice regulile după ce spun că au fost agresați la București
25/04/2020 LA 08:20