Țara Galilor este aproape de calificarea la Campionatul European din 2019, urmând să joace un meci decisiv cu Ungaria în această seară. Speranțele galezilor se leagă de Gareth Bale, cel care are mai multe partide pentru Țara Galilor în ultimele 3 luni decât pentru Real Madrid!
Despre situația lui Bale a vorbit Pedrag Mijatovic, cel care marca golul din finala UEFA Champions League care i-a adus trofeul lui Real Madrid contra lui Juventus în 1998. "Cred că Gareth Bale un tip particular de persoană. Nu îl cunosc în mod personal, însă din ce am citit din declarațiile lui poate să pară ciudat. Însă ca o persoană să spună că nu se simte parte dintr-un club, că are alte priorități decât clubul său..
Primul lucru de care vorbește el este Țara Galilor, apoi golf și după aceea despre REal Madrid. Nu am vorbit cu el, însă asta e impresia pe care o dă
Liga
Gareth Bale pleacă de la Real și e la un pas de retragere! Anunțul de ultim moment al agentului său
16/05/2022 LA 16:56

Mesaj special pentru Bale

Declarația lui Mijatovic i-a inspirat pe fanii galezi să creeze un cântec cu cuvintele "Țara Galilor. Golf. Madrid". Mai mult, a fost lansat și un steag cu acest cuvinte, alături de textul "în această ordine".
La victoria cu Azerbaijan cu 2-0 din weekend, fanii i-au cântat lui Bale această melodie, spre amuzamentul tuturor. Întrebat despre acest cântec, Bale a spus înaintea meciului cu Ungaria doar că "îmi doresc ca fanii galezi să se comporte ca întotdeauna, să fie al 12-lea jucător pentru noi".

Țara Galilor Bale

Credit imagine: Eurosport

Liga
Bale, "absent nemotivat" la sărbătoarea de la Real Madrid! Cum a explicat "gestul disprețuitor"
01/05/2022 LA 07:07
Fotbal
Destinație surpriză pentru Gareth Bale! Cu ce echipă ar putea semna starul lui Real Madrid
14/04/2022 LA 19:18