Țara Galilor este aproape de calificarea la Campionatul European din 2019, urmând să joace un meci decisiv cu Ungaria în această seară. Speranțele galezilor se leagă de Gareth Bale, cel care are mai multe partide pentru Țara Galilor în ultimele 3 luni decât pentru Real Madrid!
Despre situația lui Bale a vorbit Pedrag Mijatovic, cel care marca golul din finala UEFA Champions League care i-a adus trofeul lui Real Madrid contra lui Juventus în 1998. "Cred că Gareth Bale un tip particular de persoană. Nu îl cunosc în mod personal, însă din ce am citit din declarațiile lui poate să pară ciudat. Însă ca o persoană să spună că nu se simte parte dintr-un club, că are alte priorități decât clubul său..
Primul lucru de care vorbește el este Țara Galilor, apoi golf și după aceea despre REal Madrid. Nu am vorbit cu el, însă asta e impresia pe care o dă
Championship
Destinație total neașteptată pentru Gareth Bale! Cu ce echipă este în negocieri avansate
22/06/2022 LA 20:21

Mesaj special pentru Bale

Declarația lui Mijatovic i-a inspirat pe fanii galezi să creeze un cântec cu cuvintele "Țara Galilor. Golf. Madrid". Mai mult, a fost lansat și un steag cu acest cuvinte, alături de textul "în această ordine".
La victoria cu Azerbaijan cu 2-0 din weekend, fanii i-au cântat lui Bale această melodie, spre amuzamentul tuturor. Întrebat despre acest cântec, Bale a spus înaintea meciului cu Ungaria doar că "îmi doresc ca fanii galezi să se comporte ca întotdeauna, să fie al 12-lea jucător pentru noi".

Țara Galilor Bale

Credit imagine: Eurosport

Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | Gareth Bale a semnat! Unde va juca fostul fotbalist de la Real Madrid
20/06/2022 LA 09:37
Cupa Mondială FIFA
Bonus uriaș pentru Bale&co după calificarea la Mondialul din Qatar! Cât vor primi galezii
10/06/2022 LA 15:05