Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Basarab Panduru cere mai multe de la un jucător al României! Notele primite de tricolori cu Andorra

Dani Morar

Actualizat 26/03/2023 la 19:13 GMT+3

România a trecut de Andorra cu 2-0, în prima partidă din preliminariile pentru Campionatul European. Tricolorii și-au dominat adversarul, dar nu au strălucit, iar Basarab Panduru a identificat imediat unul dintre jucătorii care nu au oferit un randament atât de bun.

Panduru revine în fotbalul românesc. Sursă foto: captură Telekomsport

Credit imagine: Eurosport

România a obținut primele 3 puncte în preliminariile EURO 2024, după ce a învins Andorra în deplasare, cu 2-0. Tricolorii nu au arătat un joc grozav, în ciuda unei posesii zdrobitoare, de 67%.
Basarab Panduru a fost dezamăgit de evoluția lui Nicolae Stanciu. Jucătorul celor de la Wuhan Three Towns nu a mai jucat în ultima perioadă, după ce campionatul Chinei s-a încheiat în ianuarie, iar acest lucru s-a văzut și în tricoul naționalei.
"Mă aştept ca Stanciu să arate mai bine la următorul meci. De trei luni de zile, nu joacă nimic. Ultimele meciuri le-a jucat de Revelion, când dă gol, şi 27 decembrie. A câştigat campionatul Wuhan, dar de atunci nu mai joacă.
Nu mă gândeam că poate să fie în formă, dar mă gândeam că joacă puțin mai sus. Am văzut că avea momente în care venea, parcă şi mai jos, între fundaşii centrali. Nu mi-a plăcut! Voiam să îl văd acolo, lângă careul advers.
Dar cred că poate meciul următor să joace mai bine. Meciul ăsta l-a ajutat pentru a intra în formă. El, din ce am înţeles, a venit singur, a intrat într-un program de pregătire. Dar are trei luni când nu joci nimic. Că a jucat aşa era normal până la urmă", a declarat Basarab Panduru pentru Orange Sport.
Citește și:

Nicolae Stanciu a primit cea mai mică notă din naționala României, în meciul cu Andorra

Nicolae Stanciu a primit cea mai mică notă după partida cu Andorra. Evoluția ștearsă a mijlocașului i-a determinat pe cei de la Sofascore să-l recompenseze cu 6,7, tot atât cât au avut și cei mai buni jucători ai adversarilor: Moises San Nicolas, Albert Alavedra și Albert Rosas.
Notele jucătorilor români în partida cu Andorra:
  • Ionuț Andrei Radu – 7,1
  • Andrei Rațiu – 6,8
  • Radu Drăgușin – 7,3
  • Andrei Burcă – 7,6
  • Deian Sorescu – 7,3
  • Răzvan Marin – 7,3
  • Olimpiu Moruțan – 6,9
  • Nicolae Stanciu – 6,7
  • Darius Olaru - 7,1
  • Dennis Man – 7,3
  • Denis Alibec – 7,5
Pentru România urmează partida cu Belarus, naționala noastră fiind obligată să obțină încă 3 puncte pentru a pleca cu șanse bune la locul 2. Israel și Kosovo par să fie principalele adversare ale tricolorilor, cele două remizând aseară, scor 1-1. Elveția a trecut cu 5-0 de Belarus în runda inaugurală, semn că defensiva adversarei de marți nu este de netrecut pentru Alibec și compania.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo