Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Spania, prima înfrângere cu De La Fuente! Ibericii au pierdut cu Scoția în preliminariile EURO 2024! Toate rezultatele

Bianca Dumitru

Actualizat 28/03/2023 la 23:42 GMT+3

În această seară s-au încheiat meciurile din a doua etapă a preliminariilor EURO 2024. Printre cele mai tari rezultate ale serii se remarcă înfrângerea Spaniei, cu scorul de 2-0, suferită în fața Scoției.

McTominay, in Scotland - Spain, preliminarii EURO 2024

Credit imagine: Getty Images

În această seară s-au disputat ultimele 7 meciuri din a doua etapă a preliminariilor Campionatului European de fotbal din 2024.
Unul dintre cele mai tari dueluri de astăzi a fost cel dintre Scoția și Spania, care s-a încheiat cu victoria gazdelor, cu scorul de 2-0.
McTominay, jucătorul lui Manchester United, a fost marcatorul ambelor goluri. Prima reușită a venit în minutul 7, după o pasă a lui Robertson la marginea careului, iar al doilea gol a fost înscris în minutul 51, după un șut spectaculos.
În urma acestui rezultat, Scoția a urcat pe primul loc în clasamentul grupei A, cu 6 puncte, în timp ce Spania a coborât pe a doua poziție, cu 3 puncte.
Citește și:

Elveția, lider în grupa României din preliminariile EURO 2024

Tot în această seară, în grupa României, Elveția a câștigat cu scorul de 3-0 duelul cu Israel, grație golurilor marcate de Vargas, Amdouni și Widmer.
Naționala pregătită de Murat Yakin este liderul clasamentului grupei I, fiind la egalitate de puncte cu România (6), care a câștigat duelul cu Belarus, dar având un golaveraj mai bun (8-0, față de 4-1).
În celălalt meci al grupei, Kosovo și Andorra au remizat, scor 1-1, gazdele deschizând scorul în minutul 59 prin Zhegrova, andorezii reușind să egaleze după doar două minute, prin Rosas. În urma acestui rezultat, cele două echipe sunt vecine de clasament, pe locurile 3 și 4.

Toate rezultatele serii în preliminariile EURO 2024

Georgia 1-1 Norvegia
Elveția 3-0 Israel
Kosovo 1-1 Andorra
România 2-1 Belarus
Scoția 2-0 Spania
Turcia 0-2 Croația
Țara Galilor 1-0 Letonia
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo