”Naționala a sărbătorit în stil victoria împotriva Germaniei, adusă de golurile căpitanului Goran Pandev și Elif Elmas. Echipa lui Igor Angelovski a jucat disciplinat și cu încredere în sine, fără să îi lase pe adversarii puternici să domine terenul. Această victorie istorică este preludiul perfect pentru Campionatul European din iunie”, scriu cei de la Nova Makedonija.
”Am demonstrat că fotbalul nu este un sport în care întotdeauna câștigă germanii”, a fost titlul publicației din Macedonia.
”Macedonia s-a apărat bine și a fost foarte bine organizată în a doua repriză, ceea ce a făcut ca germanii să nu reușească să aibă vreo ocazie importantă”, scriu jurnaliștii macedoneni.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Cristiano Ronaldo, cu gândul la barajul de calificare la CM din Qatar! "Va fi o bătălie frumoasă"
14/01/2022 LA 17:44

Macedonia de Nord, victorie istorică în Germania

Un gol târziu marcat de mijlocașul celor de la Napoli, Eljif Elmas, a adus Macedoniei de Nord o victorie uriașă împotriva Germaniei, 2-1 la Duisburg, în Grupa J, din care face parte și România.
Macedonia de Nord a deschis scorul în prelungirile primei reprize atunci când căpitanul de 37 de ani Goran Pandev ș-a folosit de experiența sa pentru a fi la locul potrivit la momentul potrivit, convertind o centrare joasă.
Ilkay Gundogan, mijlocașul lui Manchester City, a egalat scorul din penalty și Germania părea să evite o înfrângere cu adevărat istorică. După o ratare imensă a lui Werner, coșmarul a devenit realitate pentru nemți atunci când Elmas a profitat de o lipsă de marcaj flagrantă a fundașilor germani și a îndeplinit o simplă formalitate în finalul meciului pentru a aduce cele trei puncte Macedoniei de Nord.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Christian Eriksen a dezvăluit că vrea să joace la Cupa Mondială din Qatar
04/01/2022 LA 20:09
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Cupa Mondială bienală? Reacția șefului UEFA, categorică: "O idee proastă, nu pentru că ne opunem"
31/12/2021 LA 15:31