România nu a reușit să câștige în această seară în fața Islandei, în ciuda numeroaselor ocazii pe care 'tricolorii' le-au avut la poarta lui Olafsson. În urma remizei, scor 0-0, calificarea echipei lui Mirel Rădoi la baraj depinde nu doar de rezultatul din duelul cu Liechtenstein, ci și de rezultatul partidei dintre Macedonia de Nord și Islanda.
La finalul partidei, Ianis Hagi s-a arătat extrem de supărat din cauza faptului că România nu a obținut victoria în fața naționalei lui Vidarsson. Fotbalistul în vârstă de 23 de ani a spus că, din punctul lui de vedere, calificarea la baraj este deja pierdută, punctând, însă, că echipa națională este pe un trend ascendent, având un viitor frumos asigurat de tinerii fotbaliști care au făcut o figură foarte frumoasă la Campionatul European U21 de acum doi ani.
"Am ratat, nu am reușit să marcăm și am scos doar un punct. Am pierdut o calificare, credeți că e mică dezamăgirea? Cred că e pierdută calificarea pentru că depindem de alții, chiar dacă noi câștigăm în Liechtenstein.
Scottish Premiership
Hagi, unul dintre cei mai buni jucători ai lui Rangers în victoria cu Livingston! Ce note a primit
ACUM 3 ORE
Staff-ul tehnic și-a făcut datoria, noi am dus planul la capăt, am adus mingea în față... Dacă înscriam, se mai vorbea despre faptul că nu știm să gestionăm lucrurile? Am lovit bara, s-a dus pe interior, dar nu destul... Ce să mai spun?
Una e să facem egal, să nu reușim să marcăm, și alta e mentalitatea grupului. Cu siguranță, în viitor, o să trăim momente mult mai frumoase. Naționala e pe un trend ascendent, lucru dovedit de faptul că am jucat o semifinală de Campionat European de tineret în urmă cu doi ani.
Avem o seară mai neagră în care nu am reușit să băgăm mingea în poartă, deși am dus-o acolo. În rest... avem o generație talentată, am demonstrat-o cu vârf și îndesat la vârsta noastră și nu trebuie să uitați asta. Sperăm să demonstrăm și la naționala mare", a spus Ianis Hagi la Pro TV.
Pentru echipa națională a României urmează duminică, de la ora 19:00, meciul cu Liechtenstein, ultimul din preliminariile Cupei Mondiale din 2022. De la aceeași oră, Armenia primește vizita Germaniei, iar Islanda joacă pe terenul Macedoniei de Nord.

Clasamentul grupei J

  • 1. Germania - 24 p.
  • 2. Macedonia de Nord - 15 p.
  • 3. România - 14 p.
  • 4. Armenia - 12 p.
  • 5. Islanda - 9 p.
  • 6. Liechtenstein - 1 p.
Scottish Premiership
Ianis Hagi, aproape de un transfer de top! Românul se află pe lista unui club important din Europa
IERI LA 19:17
Fotbal
O nouă variantă pentru FRF! Cine este antrenorul dorit pe banca tehnică a naționalei României
26/11/2021 LA 18:02