Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Am pierdut o calificare! Suntem dezamăgiți!" Reacția lui Ianis Hagi după remiza dintre România și Islanda

Bianca Dumitru

Actualizat 12/11/2021 la 00:36 GMT+2

România a remizat, scor 0-0, cu Islanda și a ratat șansa de a fi pe locul 2 în clasamentul grupei J înaintea ultimului meci. La finalul partidei, Ianis Hagi s-a arătat extrem de dezamăgit de rezultat, spunând că acesta înseamnă, din punctul lui de vedere, ratarea calificării la barajul pentru Campionatul Mondial din 2022.

Hagi în România - Islanda

Credit imagine: Getty Images

România nu a reușit să câștige în această seară în fața Islandei, în ciuda numeroaselor ocazii pe care 'tricolorii' le-au avut la poarta lui Olafsson. În urma remizei, scor 0-0, calificarea echipei lui Mirel Rădoi la baraj depinde nu doar de rezultatul din duelul cu Liechtenstein, ci și de rezultatul partidei dintre Macedonia de Nord și Islanda.
La finalul partidei, Ianis Hagi s-a arătat extrem de supărat din cauza faptului că România nu a obținut victoria în fața naționalei lui Vidarsson. Fotbalistul în vârstă de 23 de ani a spus că, din punctul lui de vedere, calificarea la baraj este deja pierdută, punctând, însă, că echipa națională este pe un trend ascendent, având un viitor frumos asigurat de tinerii fotbaliști care au făcut o figură foarte frumoasă la Campionatul European U21 de acum doi ani.
"Am ratat, nu am reușit să marcăm și am scos doar un punct. Am pierdut o calificare, credeți că e mică dezamăgirea? Cred că e pierdută calificarea pentru că depindem de alții, chiar dacă noi câștigăm în Liechtenstein.
Staff-ul tehnic și-a făcut datoria, noi am dus planul la capăt, am adus mingea în față... Dacă înscriam, se mai vorbea despre faptul că nu știm să gestionăm lucrurile? Am lovit bara, s-a dus pe interior, dar nu destul... Ce să mai spun?
Una e să facem egal, să nu reușim să marcăm, și alta e mentalitatea grupului. Cu siguranță, în viitor, o să trăim momente mult mai frumoase. Naționala e pe un trend ascendent, lucru dovedit de faptul că am jucat o semifinală de Campionat European de tineret în urmă cu doi ani.
Avem o seară mai neagră în care nu am reușit să băgăm mingea în poartă, deși am dus-o acolo. În rest... avem o generație talentată, am demonstrat-o cu vârf și îndesat la vârsta noastră și nu trebuie să uitați asta. Sperăm să demonstrăm și la naționala mare", a spus Ianis Hagi la Pro TV.
Pentru echipa națională a României urmează duminică, de la ora 19:00, meciul cu Liechtenstein, ultimul din preliminariile Cupei Mondiale din 2022. De la aceeași oră, Armenia primește vizita Germaniei, iar Islanda joacă pe terenul Macedoniei de Nord.

Clasamentul grupei J

  • 1. Germania - 24 p.
  • 2. Macedonia de Nord - 15 p.
  • 3. România - 14 p.
  • 4. Armenia - 12 p.
  • 5. Islanda - 9 p.
  • 6. Liechtenstein - 1 p.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo