România nu a reușit să câștige în această seară în fața Islandei, în ciuda numeroaselor ocazii pe care 'tricolorii' le-au avut la poarta lui Olafsson. În urma remizei, scor 0-0, calificarea echipei lui Mirel Rădoi la baraj depinde nu doar de rezultatul din duelul cu Liechtenstein, ci și de rezultatul partidei dintre Macedonia de Nord și Islanda.
La finalul partidei, Ianis Hagi s-a arătat extrem de supărat din cauza faptului că România nu a obținut victoria în fața naționalei lui Vidarsson. Fotbalistul în vârstă de 23 de ani a spus că, din punctul lui de vedere, calificarea la baraj este deja pierdută, punctând, însă, că echipa națională este pe un trend ascendent, având un viitor frumos asigurat de tinerii fotbaliști care au făcut o figură foarte frumoasă la Campionatul European U21 de acum doi ani.
"Am ratat, nu am reușit să marcăm și am scos doar un punct. Am pierdut o calificare, credeți că e mică dezamăgirea? Cred că e pierdută calificarea pentru că depindem de alții, chiar dacă noi câștigăm în Liechtenstein.
Romanian Liga I
Rădoi, iritat de atitudinea echipei sale în meciul cu Chindia. "Poate astea sunt limitele noastre"
29/11/2022 LA 19:54
Staff-ul tehnic și-a făcut datoria, noi am dus planul la capăt, am adus mingea în față... Dacă înscriam, se mai vorbea despre faptul că nu știm să gestionăm lucrurile? Am lovit bara, s-a dus pe interior, dar nu destul... Ce să mai spun?
Una e să facem egal, să nu reușim să marcăm, și alta e mentalitatea grupului. Cu siguranță, în viitor, o să trăim momente mult mai frumoase. Naționala e pe un trend ascendent, lucru dovedit de faptul că am jucat o semifinală de Campionat European de tineret în urmă cu doi ani.
Avem o seară mai neagră în care nu am reușit să băgăm mingea în poartă, deși am dus-o acolo. În rest... avem o generație talentată, am demonstrat-o cu vârf și îndesat la vârsta noastră și nu trebuie să uitați asta. Sperăm să demonstrăm și la naționala mare", a spus Ianis Hagi la Pro TV.
Pentru echipa națională a României urmează duminică, de la ora 19:00, meciul cu Liechtenstein, ultimul din preliminariile Cupei Mondiale din 2022. De la aceeași oră, Armenia primește vizita Germaniei, iar Islanda joacă pe terenul Macedoniei de Nord.

Clasamentul grupei J

  • 1. Germania - 24 p.
  • 2. Macedonia de Nord - 15 p.
  • 3. România - 14 p.
  • 4. Armenia - 12 p.
  • 5. Islanda - 9 p.
  • 6. Liechtenstein - 1 p.
Fotbal
EXCLUSIV | Interviu cu Adrian Avasâlcăi, singurul antrenor român de la Academia lui Chelsea
20/11/2022 LA 06:34
Romanian Liga I
Continuă tensiunile la Craiova. Președintele Cârțu nu e de acord cu deciziile antrenorului Rădoi
13/11/2022 LA 11:05