Fosta mare glorie a lui Dinamo, selecţioner al naţionalei în perioada 1992-1993, nu i-a iertat pe cei responsabili pentru probabil o nouă calificare ratată. România stă la mâna rezultatelor, după 0-0 cu Islanda, pentru a mai prinde un loc de baraj, având nevoie ca Islanda să obţină măcar un punct în Macedonia de Nord, duminică.
CITEŞTE ŞI:
RĂDOI L-A FĂCUT PRAF PE MARICA DUPĂ CE A AUZIT CE A SPUS DESPRE EL: "ŞTIŢI PROVERBUL ĂLA?"
Fotbal
EXCLUSIV | Interviu cu Adrian Avasâlcăi, singurul antrenor român de la Academia lui Chelsea
20/11/2022 LA 06:34

Dinu, ironii în serie după România - Islanda 0-0

Cel poreclit "Procuroru'" a desfiinţat tactica lui Rădoi, explicând că Islanda - cu atât de mulţi puşti în echipă şi fără obiectiv - nu ar fi trebuit să pună probleme vreodată unei echipe serioase, care luptă pentru Mondial. Nici Stoichiţă sau Alibec nu au scăpat de furia fostului mare internaţional, vârful de la CFR fiind poate cel mai slab de pe teren.
"Nu e eșec dom’le, totul e pe dezvoltare, uitați-l pe Ilie Dumitrescu ce inepții susține. Că suntem de viitor, că am jucat bine. Sigur, deschiderea Federației a făcut-o hocus-pocus-ul FRF, Mihai Stoichiță.
Mă așteptam să intre și bunicul Gudjohnsen (n.r. Eidur Gudjohnsen, fost fotbalist la Chelsea şi Barcelona, în anii 2000). Singura situație a fost a lui Ianis Hagi, tot el a scos-o de pe linia porții. Nu poți să joci meci acasă cu familia Gudjohnsen cu bunic, nepot și toți acolo, nu poți să joci cu Hagi și Tănase în lateral, decât dacă aduci cinci – șase în fața porții.
Iar Alibec, cu excepția acelei curse în care a arătat că are 6-7 kilograme în plus posedă doar tigaia de picior stâng. Ne-au pasat serios, sunt convins că de abia acum trebuie să jucăm cu «Merel» cum îi spune vărul lui Banană de la Turnu – Severin. Ne mințim, de 2000 de ani ne mințim. «Merel» să continue, e de mare perspectivă. De abia acum mai trage niște concluzii, a fost nevoie de doi ani de zile să aducă jucători la echipa națională să alcătuiască o formula", a fost discursul plin de ironii al lui Cornel Dinu, pentru ProSport.
Pentru echipa națională a României urmează duminică, de la ora 19:00, meciul cu Liechtenstein, ultimul din preliminariile Cupei Mondiale din 2022. De la aceeași oră, Armenia primește vizita Germaniei, iar Islanda joacă pe terenul Macedoniei de Nord.
CLASAMENTUL GRUPEI J
1. Germania - 24 p.
2. Macedonia de Nord - 15 p.
3. România - 14 p.
4. Armenia - 12 p.
5. Islanda - 9 p.
6. Liechtenstein - 1 p.
International friendlies
Încă un fotbalist important, OUT din lotul României înainte de amicalele cu Slovenia și Moldova
13/11/2022 LA 19:45
Romanian Liga I
Adi Mutu, sunat în miezul nopții de Gică Hagi pentru un transfer: "Cu el în echipă iau titlul"
31/10/2022 LA 18:24