Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristiano Ronaldo a răbufnit înainte de Portugalia - Macedonia de Nord! Ce întrebare l-a scos din sărite

Nicu Savin

Publicat 28/03/2022 la 16:24 GMT+3

Cristiano Ronaldo a fost prezent la conferința de presă de dinaintea partidei Portugalia - Macedonia de Nord, decisivă pentru calificarea la Campionatul Mondial din Qatar. Starul lui United a fost vizibil deranjat când a fost întrebat dacă turneul final din iarnă ar putea fi ultimul al carierei sale și le-a oferit un răspuns acid jurnaliștilor.

Cristiano Ronaldo of Portugal reacts during the UEFA Euro 2020 Championship Group F match between Portugal and Germany at Football Arena Munich on June 19, 2021 in Munich, Germany

Credit imagine: Getty Images

Cristiano Ronaldo este la un pas de calificarea la Campionatul Mondial din Qatar. Naționala Portugaliei este mare favorită în duelul cu Macedonia de Nord, care a furnizat o surpriză de proporții eliminând Italia în semifinala barajului.
Ronaldo nu a marcat în victoria lusitanilor contra Turciei (3-1), dar este fără îndoială liderul echipei, iar discursurile sale mobilizatoare reflectă mereu acest lucru. Starul lui Man United a participat astăzi la conferința de presă premergătoare duelului cu Macedonia de Nord, unde a fost protagonistul unul moment tensionat.
Citește și:

Cristiano Ronaldo: "Eu sunt singurul care decide ce voi face în viitor"

Ronaldo are 37 de ani și, chiar dacă forma sa fizică este una de invidiat, momentul retragerii se apropie. Un jurnalist l-a întrebat pe atacant dacă Mondialul din Qatar va fi ultimul din cariera sa, iar acesta a fost vizibil iritat, oferind un răspuns tranșant.
"Încep să văd că mulți dintre voi vă puneți aceeași întrebare. Eu sunt singurul care decide ce voi face în viitor, nimeni altcineva. Dacă îmi vine să joc mai mult, joc, iar dacă nu am chef să joc mai mult, nu joc. Eu iau decizia. Punct", a spus Ronaldo, citat de O Jogo.
Vorbind despre meciul cu Macedonia de Nord, Ronaldo a recunoscut că balcanicii au o echipă foarte bine organizată, dar a punctat că Portugalia poate învinge orice echipă din lume, iar concentrarea este maximă în tabăra lusitană.
"Știm că sunt o echipă foarte bine organizată, au atuurile lor. Îi respectăm, dar cred că dacă Portugalia este la cel mai bun nivel, poate învinge orice echipă din lume. Și pentru noi este un meci crucial, nu doar pentru ei. Sper ca stadionul să poată răspunde în cel mai bun mod posibil, să simțim aportul fanilor timp de 90 de minute", a conchis Ronaldo.
Cristiano Ronaldo a participat la 4 ediții de Campionat Mondial cu naționala Portugaliei, cel mai bun rezultat fiind locul 4 obținut în 2006, când lusitanii au pierdut în semifinale cu Franța (0-1) și apoi au cedat în finala mică împotriva Germaniei (1-3).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo