Finalul partidei dintre Serbia și Portugalia din preliminariile mondialului de anul viitor a fost foarte încins. La scorul de 2-2, Cristiano Ronaldo a trimis mingea spre poartă, iar aceasta a trecut în întregime de linia porții, dar arbitrul nu a validat golul, iar cum VAR-ul nu a existat în meciurile din prelimiarii, meciul s-a terminat la egalitate.
Portughezul a reacționat vehement la dresa arbitrilor, iar reluările i-au dat dreptate. Cu nervii întinși la maxim, Ronaldo și-a dat jos banderola de căpitan de pe braț și a aruncat-o în iarbă, părăsind apoi terenul înainte de fluierul final. Gestul său a fost criticat de o parte a presei, considerându-se lipsit de respect, dar în numai câteva zile lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.
https://i.eurosport.com/2021/03/27/3019098.jpg
Premier League
Zinedine Zidane, marea șansă a lui Solskjaer
IERI LA 09:35

Banderola lui Cristiano Ronaldo, vândută cu 64.000 de €

Conform RMC Sport, un pompier inspirat a luat baderola, iar apoi a scos-o la licitație pe un site de specialitate. Un cumpărător care a dorit să rămână anonim a plătit suma de 64.000 de € pentru prețiosul obiect. Totuși, pompierul Djordje Vukicevic nu și-a însușit banii, ci i-a donat pentru tratamentul unui copil grav bolnav.
Gavrilo Djurdjevic, un băiețel de numai 6 luni, a fost diagnosticat cu o boală foarte rară, care apare la unul din 10.000 de copii. Acesta suferă de atrofie musculară spinală, o boală care dacă nu este tratată afectează mușchii coloanei vertebrale, ducând treptat la paralizie sau chiar moarte înaintea împlinirii vârstei de doi ani.
Costul total al tratamentului este estimat la peste 2 milioane de €. Astfel, suma de 64.000 de € este infimă, dar gestul pompierului respectiv este extraordinar, iar expunerea în toată presa internațională a acestui episod ar putea genera donații mai mari din partea oamenilor mai înstăriți și viața micuțului Gavrilo ar putea fi salvată.
Premier League
Cât de orgolios e Ronaldo! Rio Ferdinand a dezvăluit ce mesaj a primit, în direct, de la CR7
15/09/2021 LA 11:08
Liga Campionilor UEFA
De ce a fost schimbat Ronaldo în meciul cu Young Boys! Justificările lui Solskjaer
14/09/2021 LA 20:32