Finalul partidei dintre Serbia și Portugalia din preliminariile mondialului de anul viitor a fost foarte încins. La scorul de 2-2, Cristiano Ronaldo a trimis mingea spre poartă, iar aceasta a trecut în întregime de linia porții, dar arbitrul nu a validat golul, iar cum VAR-ul nu a existat în meciurile din prelimiarii, meciul s-a terminat la egalitate.
Portughezul a reacționat vehement la dresa arbitrilor, iar reluările i-au dat dreptate. Cu nervii întinși la maxim, Ronaldo și-a dat jos banderola de căpitan de pe braț și a aruncat-o în iarbă, părăsind apoi terenul înainte de fluierul final. Gestul său a fost criticat de o parte a presei, considerându-se lipsit de respect, dar în numai câteva zile lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.
https://i.eurosport.com/2021/03/27/3019098.jpg
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
ACUM 19 ORE

Banderola lui Cristiano Ronaldo, vândută cu 64.000 de €

Conform RMC Sport, un pompier inspirat a luat baderola, iar apoi a scos-o la licitație pe un site de specialitate. Un cumpărător care a dorit să rămână anonim a plătit suma de 64.000 de € pentru prețiosul obiect. Totuși, pompierul Djordje Vukicevic nu și-a însușit banii, ci i-a donat pentru tratamentul unui copil grav bolnav.
Gavrilo Djurdjevic, un băiețel de numai 6 luni, a fost diagnosticat cu o boală foarte rară, care apare la unul din 10.000 de copii. Acesta suferă de atrofie musculară spinală, o boală care dacă nu este tratată afectează mușchii coloanei vertebrale, ducând treptat la paralizie sau chiar moarte înaintea împlinirii vârstei de doi ani.
Costul total al tratamentului este estimat la peste 2 milioane de €. Astfel, suma de 64.000 de € este infimă, dar gestul pompierului respectiv este extraordinar, iar expunerea în toată presa internațională a acestui episod ar putea genera donații mai mari din partea oamenilor mai înstăriți și viața micuțului Gavrilo ar putea fi salvată.
Premier League
Condiția pusă de Cristiano Ronaldo pentru a rămâne la Manchester United și sezonul viitor
IERI LA 11:40
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Cristiano Ronaldo, cu gândul la barajul de calificare la CM din Qatar! "Va fi o bătălie frumoasă"
14/01/2022 LA 17:44