Cristiano Ronaldo nu concepe ca Portugalia să rateze Campionatul Mondial din Qatar. Lusitanii au pierdut acasă cu Serbia duelul decisiv din grupa preliminară, astfel că va trebui să treacă prin emoțiile barajului pentru a merge la turneul final.
Misiunea portughezilor este una infernală. În semifinala barajului, Ronaldo & Co vor juca cu Turcia, dar în cazul unei victorii se vor confrunta cel mai probabil cu Italia. Campioana europeană de anul trecut are un meci la îndemână cu Macedonia de Nord, astfel că sunt șanse mari să avem parte de un duel de foc, între Portugalia și Italia, pentru un loc în Qatar.
Citește și:
Premier League
Ronaldo, mesaj sugestiv cu privire la viitorul său! Cum a comentat venirea lui Ten Hag la Man United
14/05/2022 LA 08:56

Cristiano Ronaldo, mesaj mobilizator înainte de barajul pentru Campionatul Mondial

Cu două zile înaintea meciului cu Turcia, Cristiano Ronaldo a postat un mesaj de lider adevărat pe conturile de socializare.
"Concentrare totală pe Cupa Mondială 2022. Sunt mândru, ca întotdeauna, să reprezint Portugalia. Știm că drumul nu va fi ușor, avem cel mai mare respect față de adversarii cu care ne vom confrunta și care au aceleași obiective ca și noi. Dar împreună, ne vom lupta pentru a pune Portugalia la locul care i se cuvine. S-o facem!", a scris Ronaldo pe contul personal de Instagram.
Cristiano Ronaldo a participat cu naționala Portugaliei la toate turneele finale europene și mondiale din 2004 încoace, iara ratarea Mondialui din acest an ar fi o dezamăgire uriașă pe final de carieră pentru cel mai bun marcator din istoria fotbalului.
Cristiano Ronaldo, care are 184 de meciuri și 115 goluri marcate pentru naționala mare a Portugaliei, nu traversează cel mai bun moment. Dezamăgirile pe linie trăite în acest sezon cu Manchester United l-au afectat serios pe portughez. Totuși, o calificare la Campionatul Mondial și prinderea locului 4 în Premier League cu echipa de club ar reprezenta un real succes pentru starul de 37 de ani.
Premier League
Ronaldo și Sadio Mane, excluși de pe lista scurtă pentru titlul de Jucătorul sezonului din Anglia
13/05/2022 LA 11:25
Premier League
David Beckham, sfaturi pentru United înainte de sosirea lui Ten Hag! Ce mesaj a avut pentru Ronaldo
09/05/2022 LA 08:23