Cristiano Ronaldo nu este mulțumit doar cu calificarea la Campionatul Mondial din Qatar. Portugalia s-a calificat la turneul final de la finalul acestui an, după ce a fost nevoită să joace două partide de baraj, împotriva Turciei și Macedoniei de Nord.
Ajuns la 37 de ani, Cristiano Ronaldo va participa la al cincilea turneu final de campionat mondial. Starul lui Manchester United are planuri mari alături de coechipierii de la națională și nu se mulțumește cu simpla prezență în Qatar.
Într-o postare pe contul său de Instagram, Ronaldo a dezvăluit că dorința sa de a câștiga este mai mare ca niciodată, urmând să meargă în Qatar cu la fel de mult entuziasm ca în prima zi la naționala Portugaliei:
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Jorginho nu și-a revenit după ratarea calificării cu Italia la CM din Qatar! Ce mesaj a postat
01/04/2022 LA 08:02
"Sunt multe moduri de a ajunge la destinația dorită. Uneori, calea nu este directă, așa cum ne-am fi dorit, dar cel mai important lucru este să ajungem acolo. Pe plan personal, va fi a cincea Cupă Mondială a mea și al 12-lea turneu important pentru Portugalia, cu același entuziasm ca în prima zi, dar cu mult mai multă ambiție, ambiția de a satisface dorința tuturor: dorința de a câștiga!
Pentru moment, putem zâmbi în urma acestei realizări, după ce am trecut de încă un pas. Dar nu ne vom opri aici. Vrem mai mult! Vrem mult mai mult! Pentru noi, pentru fanii noștri, pentru Portugalia... către Qatar", a scris Ronaldo pe contul său de Instagram.
Citește și:

Cristiano Ronaldo poate scrie istorie la Cupa Mondială din Qatar

Cristiano Ronaldo se va alătura unor nume mari în luna noiembrie, atunci când va juca la Cupa Mondială din Qatar. Aflat la al cincilea turneu final de campionat mondial, el va egala performanța unor jucători precum Lothar Matthaus, Antonio Carbajal sau Rafael Marquez.
De asemenea, el poate deveni jucătorul care marchează la cele mai multe turnee finale consecutive. În acest moment, el se află la egalitate cu ghanezul Asamoah Gyan, ambii marcând la nouă turnee finale consecutive.
Cu un gol în Qatar, Ronaldo va ajunge la 10 turnee finale consecutive cu gol marcat, seria sa incredibilă începând la EURO 2004. La ultima Cupă Mondială, cea din 2018, Ronaldo a marcat 4 goluri, în timp ce la EURO 2020, lusitanul a marcat 5 goluri, fiind cel mai bun marcator al competiției, alături de cehul Patrik Schick. La Cupa Mondială, el a marcat 7 goluri până acum.
https://i.eurosport.com/2022/03/30/3347115.jpg
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Ibrahimovic a anunțat ce planuri are după ce Suedia a ratat calificarea la CM din Qatar
30/03/2022 LA 13:30
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Reacția lui Van Dijk când a aflat că Salah a ratat calificarea la mondial. Ce a spus olandezul
30/03/2022 LA 10:56