Serbia s-a calificat la Cupa Mondială din 2022, după o victorie dramatică la Lisabona, 2-1 cu Portugalia, duminică seara, în ultimul meci, decisiv, din Grupa A a preliminariilor. Seleccao a deschis scorul rapid, prin Renato Sanches (2), apoi Dusan Vlahovic a ratat şansa egalării (12), trimiţând mingea în bară.
Serbia a egalat prin Dusan Tadic (33), iar golul victoriei a fost marcat de Aleksandar Mitrovic (90), cu o lovitură de cap, din centrarea aceluiaşi Tadic. Portugaliei îi era suficient egalul pentru a obţine calificarea directă, în timp ce Serbia era obligată să câştige. Acum Portugalia va fi nevoită să joace la baraj.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
"Ronaldo trăiește pentru acel meci!" Cum comentează Cannavaro posibilul duel Italia - Portugalia
27/11/2021 LA 20:03

Fotbaliștii Serbiei s-au hotărât ce vor face cu prima uriașă de calificare la CM 2022

Fotbaliștii lui Dragan Stojkovic au aflat în timpul zborului către Lisabona că vor încasa o primă fabuloasă dacă vor învinge în deplasare pe Portugalia. Este vorba despre o sumă totală în valoare de 1 milion de euro.Se pare că banii pentru prime ar fi dați chiar de la guvern după o înțelegere cu federația de fotbal din Serbia.
Fotbaliștii sârbi au transmis că vor dona prima uriașă pentru a susține tratamentul copiilor bolnavi ai țării.În timp ce România își plânge de milă pentru faptul că nu a reușit să prindă nici măcar un play-off pentru Campionatul Mondial nici într-o luptă cu Armenia, Islanda și Macedonia de Nord, Serbia este din nou "războinică".
Selecționata condusă de legenda Dragan Stojkovic a produs o uriașă surpriză, duminică seara, după ce a câștigat cu 2-1 la Lisabona, pe terenul Portugaliei, și s-a calificat direct la Cupa Mondială. În același timp, a trimis naționala lui Cristiano Ronaldo într-un play-off! Campioana Europei din 2016 este acum în pericol să nu prindă turneul final.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Mancini, prima reacție după tragerea la sorţi a barajului la CM: "Ne doream să evităm Portugalia!"
26/11/2021 LA 18:02
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Cum a reușit Serbia să se ridice și să se califice direct la Cupa Mondială!
15/11/2021 LA 09:34