Serbia s-a calificat la Cupa Mondială din 2022, după o victorie dramatică la Lisabona, 2-1 cu Portugalia, duminică seara, în ultimul meci, decisiv, din Grupa A a preliminariilor. Seleccao a deschis scorul rapid, prin Renato Sanches (2), apoi Dusan Vlahovic a ratat şansa egalării (12), trimiţând mingea în bară.
Serbia a egalat prin Dusan Tadic (33), iar golul victoriei a fost marcat de Aleksandar Mitrovic (90), cu o lovitură de cap, din centrarea aceluiaşi Tadic. Portugaliei îi era suficient egalul pentru a obţine calificarea directă, în timp ce Serbia era obligată să câştige. Acum Portugalia va fi nevoită să joace la baraj.
Cupa Mondială FIFA
Un fan a intrat pe teren la Portugalia - Uruguay! A transmis 3 mesaje politice în același timp
ACUM 4 ORE

Fotbaliștii Serbiei s-au hotărât ce vor face cu prima uriașă de calificare la CM 2022

Fotbaliștii lui Dragan Stojkovic au aflat în timpul zborului către Lisabona că vor încasa o primă fabuloasă dacă vor învinge în deplasare pe Portugalia. Este vorba despre o sumă totală în valoare de 1 milion de euro.Se pare că banii pentru prime ar fi dați chiar de la guvern după o înțelegere cu federația de fotbal din Serbia.
Fotbaliștii sârbi au transmis că vor dona prima uriașă pentru a susține tratamentul copiilor bolnavi ai țării.În timp ce România își plânge de milă pentru faptul că nu a reușit să prindă nici măcar un play-off pentru Campionatul Mondial nici într-o luptă cu Armenia, Islanda și Macedonia de Nord, Serbia este din nou "războinică".
Selecționata condusă de legenda Dragan Stojkovic a produs o uriașă surpriză, duminică seara, după ce a câștigat cu 2-1 la Lisabona, pe terenul Portugaliei, și s-a calificat direct la Cupa Mondială. În același timp, a trimis naționala lui Cristiano Ronaldo într-un play-off! Campioana Europei din 2016 este acum în pericol să nu prindă turneul final.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Cupa Mondială FIFA
Portugalia, calificată matematic în optimile Cupei Mondiale după victoria în fața Uruguayului
ACUM 4 ORE
Cupa Mondială FIFA
Selecționerul Camerunului i-a transmis un mesaj clar lui Onana! Cum poate reveni în lot portarul
ACUM 10 ORE